Σασμός: «Κοίτα τα χάλια σου που έχεις γκόμενο τον φονιά του αδερφού σου» - Εξαγριωμένοι οι τηλεθεατές του ALPHA με την Αργυρώ

Απανωτά τα ξεσπάσματα για την πρωταγωνίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: «Κοίτα τα χάλια σου που έχεις γκόμενο τον φονιά του αδερφού σου» - Εξαγριωμένοι οι τηλεθεατές του ALPHA με την Αργυρώ

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 6/12 στον Σασμό, οι τηλεθεατές έγιναν έξαλλοι με την Αργυρώ, καθώς έχει πλέον ενημερωθεί για την δολοφονία του Στεφανή από τον Μαθιό, και τα έχει βάλει με τον Αστέρη, ο οποίος δεν μπορεί να καταδώσει στην αστυνομία τον ίδιο του τον αδερφό, κάτι για το οποίο η ίδια τον πιέζει.

Το κοινό, δηλαδή, θεωρεί πως είναι άδικο προς τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της να ξεσπά έτσι και να επιμένει για κάτι που ουσιαστικά δεν την αφορά και δεν έχει σχέση με την οικογένειά της και όσα έχει τραβήξει μέχρι τώρα.

Δείτε επίσης: Νέος έρωτας στον Σασμό: Τρώγονται σαν τα σκυλιά αλλά τελικά θα ερωτευτούν παράφορα!

Έξαλλοι οι τηλεθεατές του Σασμού με την Αργυρώ

Τελικά παντρεύονται κρυφά από όλους

Κρυφός γάμος στα επόμενα επεισόδια της κορυφαίας σειράς του ALPHA, Σασμός! Ο έρωτας τους έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου. Δεν είναι δυνατόν να λήξει άδοξα! Έτσι, μετά την επανασύνδεσή του, το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί μακριά από όλους και όλα.

Όπως είδαμε, η Αργυρώ έχει μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και ζητά επίμονα από τον Αστέρη να καταδώσει τον αδελφό του. Εκείνος δεν θα το κάνει και η Αργυρώ θα αποφασίσει να τον βάλει να διαλέξει.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

«Ποιος είναι η προτεραιότητα σου Αστέρη; Εγώ και ο Πετράκης μας ή η Καλλιόπη και ο αδελφός σου;», θα τον ρωτήσει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια και εκείνος με κάθε ειλικρίνεια θα της πει πως εκείνη και το παιδί τους είναι όλη η ζωή του, αλλά στην παρούσα φάση δεν θα μπορεί να τους εγκαταλείψει. Έτσι, όπως σας έχουμε πληροφορήσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η Αργυρώ θα αποφασίσει να πάρει το παιδί και να πάει στην Αθήνα κρυφά απ' όλους.

Ο Αστέρης θα τρελαθεί από την αγωνία του και φυσικά θα σπεύσει να την ψάξει για να τη φέρει πίσω. Την ευχή τους θα του δώσουν η Καλλιόπη που δεν θέλει με τίποτα το παιδί του γιου της να μεγαλώσει μακριά από τον πατέρα του, αλλά και η Μαρίνα που ανησυχεί καθώς δεν ξέρει τι είναι αυτό που ώθησε την κόρη της να φύγει μακριά. Μια μέρα αργότερα, θα τη βρει στην ξαδέλφη της, την Αγγέλα, η οποία και θα «σπρώξει» την Αργυρώ να δώσει μια ευκαιρία ακόμα στην σχέση της με τον Αστέρη, λόγω του παιδιού τους που έχει μελαγχολήσει από την απουσία του πατέρα του.

Σασμός τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Στην αρχή, η Αργυρώ θα είναι αρνητική στη θέα του Αστέρη που της λέει ότι την αγαπά, όμως, τελικά θα «μαλακώσει» και θα παραδεχτεί πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά του. Μάλιστα όταν η ξαδέλφη της, τους προτείνει να παρατείνουν λίγο τη διαμονή τους στην Αθήνα, το ζευγάρι θα δεχτεί με χαρά. Η απόφασή τους να μείνουν λίγο περισσότερο, θα επισφραγιστεί από τη χαρά που θα κάνει ο Πετράκης από τη στιγμή που το ζευγάρι θα ενωθεί ξανά.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αργυρώ θα καλέσει τον Αντώνη για να του πει πως λίγες ημέρες αργότερα θα γυρίσουν όλοι μαζί στο χωριό. Εκείνος με τη σειρά του, δίχως να χάσει καιρό θα μεταφέρει το σπουδαίο νέο στη Μαρίνα, η οποία ανησυχεί για την έκβαση της σχέσης τους, μετά τη φυγή της κόρης της. Λίγο αργότερα και μετά το βραδινό φαγητό, η Αγγέλα θα εκφράσει τη χαρά της που τους έχει ανάμεσα της.

«Πολύ χαίρομαι που αποφασίσατε να μείνετε. Εσείς κάντε το πρόγραμμα σας και κοιτάξτε να χαρείτε αυτό το διήμερο», θα τους πει και το ζευγάρι θα την ευχαριστήσει για όλα όσα έχει κάνει. Όταν όμως μείνουν μόνοι, ο Αστέρης θα ρωτήσει τη γυναίκα που αγαπά, αν είναι χαρούμενη. «Νιώθω λίγο σαν να έχουμε κλεφτεί», θα του πει και εκείνος κοιτάζοντας την πονηρά θα αναρωτηθεί φωναχτά αν θέλει να κάνουν την ανατροπή. «Τι εννοείς Αστέρη;», τον ρωτάει και ο αγαπημένος της θα τη ρωτήσει αν θέλει να παντρευτούν στα κρυφά στην Αθήνα, μακριά από το χωριό και τους ανθρώπους του, που τους πληγώνουν. Λίγες ημέρες αργότερα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με παρόντες την Αγγέλα και τον μικρό Πετρή.