Ηλέκτρα (7/12): Περίεργα χρήματα ανακαλύπτονται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις, που θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς "Ηλέκτρα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1. Η σειρά έχει καθηλώσει από την πρώτη στιγμή και οι σημερινές αλλαγές, που θα δούμε μετά την εύρεση χρημάτων, αμφιβόλου προέλευση, θα μας κρατήσουν περισσότερο το ενδιαφέρον (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει η σειρά στο Twitter).

Τι θα στο σημερινό επεισόδιο, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, της δραματικής σειράς "Ηλέκτρα" της ΕΡΤ1;

Επεισόδιο 40

Η Δόμνα ανακαλύπτει στα πράγματα του Βασίλη αρκετά χρήματα κι υποψιάζεται ότι προέρχονται από βρομοδουλειές.

Ηλέκτρα ΕΡΤ

Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στη σειρά, "Ηλέκτρα" της ΕΡΤ;

Το ταξίδι της Ηλέκτρας και του Σωτήρη στην Αθήνα δεν εξελίσσεται καλά, με εκείνη να θέλει να επιστρέψει στο σπίτι τους το συντομότερο.

Η Ηλέκτρα με τον Σωτήρη βρίσκονται στην Αθήνα. Ο Παύλος βρίσκει τρόπο να φύγει από το νησί, εμπλέκοντας στο σχέδιό του τη Μερόπη. Εμφανίζεται μπροστά στην Ηλέκτρα και είναι αποφασισμένος να περάσουν έστω και λίγο χρόνο μαζί. Ο Σωτήρης επισκέπτεται την οδό στην πρωτεύουσα που του υπέδειξε ο διοικητής ότι μένει η Πόπη, ώστε να δει αν είναι καλά. Μια μυστήρια γυναίκα του μεταφέρει νέα από την Πόπη. Η συμφωνία του Βρεττού με τον Σεραφεντίνογλου προχωράει, αλλά με ύπουλες κινήσεις και από τις δύο μεριές.

Σε δεινή θέση ο Βασίλης

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Φιλιώς φέρνει τον Νικόλα στα όριά του. Η Ηλέκτρα με τον Παύλο ζουν στην Αθήνα ελεύθεροι και ερωτευμένοι, ενώ ο Βασίλης βρίσκεται σε δεινή θέση. Η παρουσία του σε κατάσταση μέθης μπροστά στην Ουρανία θέτει τον γάμο τους σε κίνδυνο. Η Δόμνα βρίσκει το ημερολόγιο της Ηλέκτρας και διαβάζει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Παύλο. Σωτήρης και Ηλέκτρα γυρίζουν πίσω και εκείνη ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά της Δόμνας. Τέλος, ο Νικόλας ζητά τη Φιλιώ σε γάμο, ενώ ένας άγνωστος αρπάζει τον Παύλο.