Παράδεισος των κύριων: Ντίνος και Μιράντα μπροστά σε μια φρικιαστική εικόνα - Ανακαλύπτουν το πτώμα της...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παράδεισος των κύριων: Ντίνος και Μιράντα μπροστά σε μια φρικιαστική εικόνα - Ανακαλύπτουν το πτώμα της...

Ο Πάρης προδίδει στην αστυνομία τον πατέρα του κι εκείνος κρύβεται στη Μάγια, αλλά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Όπως θα δούμε από Δευτέρα 9/12 στον Παράδεισο των κυριών, το ίδιο άσχημα γίνονται και για τη Δωροθέα, καθώς αρχίζουν να βγαίνουν στο φως οι παρασκηνιακές της κινήσεις. Παράλληλα, ο Ντίνος με τη Μιράντα συνεχίζουν την κόντρα για τη Νικολέτα και το μεταξύ τους κλίμα αρχίζει να χαλάει επικίνδυνα.

Αναλυτικά τα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 11/12 Επεισόδιο 55

Η Στέλλα έχει επιστρέψει από την κλινική και ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο σπίτι των Μπουραντάδων. Ολοι ανοίγουν την αγκαλιά τους να την υποδεχτούν εκτός από τη Βικτώρια, που αρχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τη συμπάθεια που της δείχνει πια ο Χριστόφορος και να ζηλεύει.

Ο Ντίνος, παρά τις αντιρρήσεις της Μιράντας, προτείνει τελικά στον Σίμο να εξαγοράσει το μερίδιό του στον «Παράδεισο». Φυσικά, η απάντηση του Σίμου είναι αρνητική και δεν αργούν να τσακωθούν άσχημα μεταξύ τους. Ο Αποστόλης, μετά την ενέδρα της αστυνομίας και απογοητευμένος από την προδοσία του γιου του, επιστέφει στη Μάγια: «Σε παρακαλώ, άσε με να μείνω εδώ. Τελικά είσαι το μόνο άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ», της ομολογεί και την αγκαλιάζει. Την ίδια στιγμή μπαίνει ο Φώτης, τους βλέπει και γίνεται έξαλλος: «Τι κάνεις εκεί, ρε αλήτη; Τη γυναίκα μου ρε, θα σε σκοτώσω», του λέει και βγάζει μαχαίρι - δείτε εδώ πρώτοι από όλους την σκηνή.

Τρίτη 12/12 Επεισόδιο 56

Η επιλογή που κάνει η Ολγα να πει στην Δωροθέα ότι έχει δει και μιλήσει με τον Αποστόλη, θα τη φέρει σε δύσκολη θέση και θα βρεθεί υπόλογη σε όλους, αλλά κυρίως στον Πάρη: «Γιατί της τα λες; Αυτή είναι υπεύθυνη για όλα. Κι αυτή ήξερε για τον πατέρα μου. Τον συναντούσε», της αποκαλύπτει.

Ενα δυσάρεστο γεγονός κλονίζει τον Ντίνο και τη Μιράντα που κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθούν στα πόδια τους, καθώς ανακαλύπτουν το πτώμα της Λιζέτας και αισθάνονται συνυπεύθυνοι για τον θάνατό της. Την ίδια στιγμή, μια άσχημη τροπή θα πάρουν τα πράγματα με την κόρη της και τον δικηγόρο και η Σύρμω θα δώσει τελεσίγραφα σε όλους: «Κοιτάξτε μαζευτείτε, γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους», τους δηλώνει!

Παράλληλα, η Πιπίτσα αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί για να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της. Ετσι πηγαίνει και βρίσκει τη Δωροθέα: «Τι θέλεις από τον άντρα μου; Μας έχεις διαλύσει την οικογένεια. Το καλό που σου θέλω μείνε μακριά του», της ξεκαθαρίζει. Μια εξέλιξη στο θέμα του Αγη αναστατώνει το σπίτι των Μπουραντάδων, καθώς η Πολυξένη τους πηγαίνει τα γράμματά του που αποκαλύπτουν ότι δεν είναι γιος της Βικτώριας και δεν ξέρει ποιοι είναι οι πραγματικοί του γονείς. Ο Αποστόλης, θέλοντας να σώσει τη Μάγια, αποφασίζει να μιλήσει με τον Χρήστο, την ώρα που εκείνος είναι έτοιμος να τον σκοτώσει.

Τετάρτη 13/12 Επεισόδιο 57

Ο Χρήστος συνειδητοποιεί όμως, πως αν σκοτώσει τον Αποστόλη είναι καταδικασμένος και αποφασίζει με τη βοήθεια της Βικτώριας να βρουν τον τρόπο για να μπορέσουν να ξεφύγουν και να μην αποκαλυφθούν τα πάντα στην αστυνομία. Οταν πηγαίνει και ο Αποστόλης, συμφωνούν όλοι μαζί να τα ρίξουν όλα στον Δούβλη.

Την ίδια ώρα, ο Σίμος λέει στην Αμαλία πως γνωρίζει κάτι που η ίδια αγνοούσε πως το ξέρει: «Αμαλία, ξέρω για τον βιασμό», της ομολογεί και την πιέζει: «Πρέπει να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Μόνο αν μιλήσεις σε όλους και αποκαλύψεις την αλήθεια, θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις», επιμένει, αλλά η Αμαλία έχει άλλη γνώμη: «Αποκλείεται, δεν μπορώ να το κάνω αυτό», του εξηγεί.

Η Δωροθέα είναι έξαλλη μετά από συνάντηση που είχε με την Πιπίτσα, ενώ επηρεασμένη από τη μητέρα της, η Γεωργία ενημερώνει τον Μάρκο για κάτι που συμβαίνει πίσω από την πλάτη του: «Εχω ακούσει την κυρία Δωροθέα να λέει ότι δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μαζί σου επειδή έχεις το πρόβλημα με το πόδι και γενικά μιλάει με όχι και τόσο καλά λόγια», του λέει… Η Φρόσω ανοίγει ανυποψίαστη την εξώπορτα του σπιτιού, όταν βλέπει μπροστά της κάποιον που δεν περίμενε και φωνάζει την Ολγα. Η Ολγα βλέποντας τον Αποστόλη αρχίζει να φωνάζει: «Σε παρακαλώ Ολγα σταμάτα, δεν ήρθα να σου κάνω κακό, θα παραδοθώ», ισχυρίζεται…

Πέμπτη 14/12 Επεισόδιο 58

Ο Αποστόλης παραδίνεται στην αστυνομία και πουλάει το παραμύθι που έστησαν με τον Χρήστο και τη Βικτώρια, ότι πίσω από όλα τα εγκλήματα βρισκόταν ο Δούβλης και τόσο ο ίδιος όσο και η Βικτώρια υπήρξαν θύματα του. Λίγο αργότερα ο Πάρης τον επισκέπτεται στο κρατητήριο και ο Αποστόλης του υπόσχεται: «Αγόρι μου, σε σένα θα πω όλη την αλήθεια. Είσαι το μοναδικό άτομο που πρόκειται να εκμυστηρευτώ την πραγματική αλήθεια».

Ο Σίμος θα χρειαστεί τον φάκελο με το ιατρικό ιστορικό της Νικολέτας προκειμένου να της κλείσει το ραντεβού με τον γιατρό στη Γαλλία και έτσι η Μιράντα θα αναγκαστεί να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια: «Δεν υπάρχουν στοιχεία. Η κόρη μου γεννήθηκε από βιασμό. Μου την πήραν μόλις γεννήθηκε και την υιοθέτησαν», του αποκαλύπτει. Ο Σίμος όμως που ξέρει την αλήθεια, πηγαίνει στην Αμαλία και της λέει: «Θα συνεχίσεις να κρατάς αυτό το μεγάλο μυστικό; Θα της πεις την αλήθεια ή θα την αφήσεις να θυσιάσει τη ζωή της για μια άγνωστη;», τη ρωτάει και την προβληματίζει - δείτε εδώ την σκηνή που θα της πει όλη την αλήθεια.

Παρασκευή 1512 Επεισόδιο 59

Ο Βλησσάρης χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του μετά το μαντάτο που του φέρνουν ο Θωμάς και η Σύρμω. Ο άνθρωπος καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η γυναίκα του πήρε τα παιδιά τους και τον εγκατέλειψε με κάποιον άλλον και πήγε στη Γερμανία.

Την ίδια στιγμή, μια αλήθεια βγαίνει στο φως σε σχέση με την οικογένεια Βασιλείου και θα φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλη την οικογένεια, αλλά κυρίως στην Ολγα καθώς ο Πάρης της λέει όλο το παρασκήνιο γύρω από την αδελφή της και τις κινήσεις της, ώστε να της πάρει όλη την περιουσία. Η Ολγα γίνεται έξαλλη και επιτίθεται στη Δωροθέα, η οποία της λέει: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Σου είπε τη μισή αλήθεια. Ο,τι έκανα το έκανα για σένα, για να μη σου φάει την περιουσία ο μπάτσος». Η Ολγα όμως δεν πείθεται και της ζητάει να φύγει από το σπίτι, αλλά όλα ανατρέπονται καθώς η αστυνομία συλλαμβάνει τη Δωροθέα για υπόθαλψη εγκληματία.