Η Μάγισσα: Πέτρα του σκανδάλου η Θεοφανώ - Διώχνει την Μετάξια και μαθαίνει το μυστικό του Αντρέι

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: Πέτρα του σκανδάλου η Θεοφανώ - Διώχνει την Μετάξια και μαθαίνει το μυστικό του Αντρέι

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς στα νέα επεισόδια της σειράς, Η Μάγισσα, φέρνει τα πάνω-κάτω στον πύργο των Λασκαραίων, ενώ η παραδοχή του Μάρκου στη Δαμιανή πως το παιδί είναι δικό του, θα προκαλέσει νέες αναταραχές.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Δευτέρα 11/12 Επεισόδιο 35

Κι ενώ η Θεοφανώ αποφάσισε να καλύψει την εγκυμοσύνης με το να παντρευτεί τον Φρίξο, η αποκάλυψη ότι περιμένει παιδί γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις. Η Μεταξία που έχει υποψίες για την παράνομη σχέση του Μάρκου μαζί της, θορυβείται ότι ίσως το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ να είναι του άντρα της. Παράλληλα, η εξέλιξη με την εγκυμοσύνη κάνει τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της Θεοφανώς με τον Φρίξο, όμως ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον γάμο αυτό. Την ίδια ώρα, στον πύργο των Γερακάρηδων, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στην οικογένεια, που προσπαθεί να της κλείσουν το στόμα: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι, θα δείτε τι θα πάθετε», μονολογεί, ενώ ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο. Κι αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει τη Σκεύω, με την οποία ξεκινούν έναν παράνομο δεσμό!

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από τη Μάγισσα και ανακοίνωσε το τέλος στο Instagram - «Τόσους μήνες δουλεύαμε όλοι μαζί για να...»

Τρίτη 12/12 Επεισόδιο 36

Ο Μάρκος αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς στη Δαμιανή και της λέει: «Πρέπει να εμποδίσεις τον γάμο αυτό, μάνα». Εκείνη θορυβείται: «Μάρκο, τι είναι αυτά που λες; Δεν σε καταλαβαίνω, η Θεοφανώ θα παντρευτεί τον Φρίξο πριν φανεί η εγκυμοσύνη. Εσένα τι σε νοιάζει, αναρωτιέμαι». Και τότε ο Μάκρος της αποκαλύπτει: «Δεν ο Φρίξος ο πατέρας του παιδιού! Εγώ είμαι ο πατέρας, μάνα! Δικό μου είναι το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ». Η Δαμιανή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. «Τι είναι αυτά που λες, Μάρκο; Τι τρέλες είναι αυτές; Γνωρίζεις πολύ καλά την αλήθεια για όσα γινόντουσαν με τον Μιχάηλ και την Αναστασία πίσω από την πλάτη μου τόσα χρόνια, ξέρεις το πόσο υπέφερα και τώρα κάνεις ακριβώς το ίδιο στη Μεταξία! Ντροπή σου!», του λέει. Μάνα και γιος συγκρούονται άσχημα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες. «Η δική μας περίπτωση δεν είναι η ίδια», της εξηγεί και η μητέρα του γίνεται έξω φρενών: «Είναι ακριβώς η ίδια! Τι θα γίνει αν το μάθει ο πατέρας σου; Η Μεταξία; Καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει;», τον ρωτάει με απόγνωση. Παράλληλα, η Θεοφανώ και ο Φρίξος ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Ομως, μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, η κοπέλα εγκλωβίζεται για τα καλά καθώς η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι μετά τη γέννα πρέπει να φύγει από τον πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο. «Θα τη διώξουμε μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά; Απορώ πώς το σκέφτηκες αυτό, Δαμιανή; Μάνα είσαι και ξέρεις», της τονίζει ο Μιχαήλ και συμφωνεί ο Κανέλλος αλλά και η Ρηνιώ.

Ο Κανέλλος συνεχίζει τις έρευνες για τον αδελφό του και για όλα αυτά τα τριάντα χρόνια που έλειπε μακριά τους, θέλοντας φυσικά να φτάσει στο σημείο να μάθει τι είχε γίνει με τον Μιχαήλ. Είναι σίγουρος βαθιά μέσα του πως κάποιο ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε ο αδελφός του. Οι συζητήσεις με ανθρώπους που ήξεραν το παρελθόν του Τζανέτου θα τον οδηγήσουν σε μια τρομερή αποκάλυψη ενός μυστικού που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό: «Ο Τζανέτος δεν σκότωσε ποτέ αυτή την οικογένεια! Ισα-ίσα που προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα που αγαπούσε και το παιδί τους». Ο Κανέλλος σοκάρεται. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ και ο Αντρέι συγκρούονται, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν. Εκείνος καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις της κοπέλας, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους, ενώ μια συζήτηση του Μάρκου με τον Αντρέι, θα φέρει τους δύο άντρες στα όριά τους.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! «Διώξτε την μάγισσα είναι του Σατανά» - Άγριος πόλεμος ανάμεσα σε Μιχαήλ και Μάρκο

Τετάρτη 13/12 Επεισόδιο 37

Μετά την αποκάλυψη του Μάρκου, η Μεταξία ζητάει καταφύγιο στους Γερακάρηδες. Μπορεί η ίδια όλο αυτό το διάστημα να απατούσε τον Μάρκο και μάλιστα με τον αδελφό του, ο οποίος ήταν και ο πατέρας του μωρού που γέννησε και δολοφονήθηκε, δεν αντέχει όμως στην ιδέα ότι αυτή τη φορά βρίσκεται στην αντίπερα όχθη. «Συναντιόσασταν κρυφά και μετά αυτή σκότωσε τον γιο μου για να σε έχει μόνο δικό της! Δεν με πίστεψε κανείς σας! Το έλεγα από την αρχή και πήγατε να με βγάλετε τρελή. Με πρόδωσες, Μάρκο», του φωνάζει και του ανακοινώνει: «Δεν έχω πλέον καμία δουλειά να βρίσκομαι εδώ, φεύγω! Γυρίζω στους γονείς μου και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει». Η Μεταξία πάει στον πύργο των Γερακάρηδων και όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί και γύρισε κοντά τους. «Τι συνέβη κόρη μου; Γιατί άφησες τον άντρα σου;», τη ρωτάει ο πατέρας της και εκείνη του αποκαλύπτει: «Με απάτησε με το δουλικό, τη Θεοφανώ. Και μάλιστα περιμένει και το παιδί του», λέει και ο Σπήλιος γίνεται έξω φρενών: «Τον άτιμο! Θα τον σκοτώσω, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε έδωσα σ’ αυτή τη φάρα, κόρη μου». Στο μεταξύ, ο Μάρκος πάει να τη βρει για να τη

φέρει πίσω, αλλά εκείνη του θέτει έναν όρο: «Θα εξαφανιστεί και αυτή και το παιδί της», κάτι που εκείνος δεν δέχεται και πλέον οι δύο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μάγισσα (19/12): «Την είδα να ρίχνει το μωρό στο ποτάμι..», «Διώξτε την μάγισσα» - Χαλασμός στον πύργο των Λασκαραίων εξαιτίας της Θεοφανώς

Η Μάγισσα: Αποκάλυψη! Η Κυπριανή έκαψε ζωντανή την μάνα της Θεοφανώς!

Η Μάγισσα (13/12): «Με απάτησε με το δουλικό, τη Θεοφανώ!» - Η Μεταξία ''καρφώνει'' ανεπανόρθωτα τον Μάρκο

Η Μάγισσα: Καυτές σκηνές - Αντρέι και Θεοφανώ κάνουν έρωτα!

Η Μάγισσα (12/12): Η Θεοφανώ σε πολύ δύσκολη θέση - Ο Μάρκος τρελαίνεται και διαλύει το γάμο της

Μετά την φωτιά: Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει σε όλους ότι η Άνθη ζει - Τα δυο νέα επεισόδια πριν προβληθούν στον ΑΝΤ1

Πως έκλεισε η εβδομάδα για εκπομπές, σειρές & ριάλιτι - Τι έδειξε η τηλεθέαση της Παρασκευής 8/12

Η Μάγισσα: «Με απάτησε με αυτό το δουλικό!» - Η Μεταξία εγκαταλείπει τον Μάρκο όταν παραδέχεται σε όλους την αλήθεια για το μωρό

Τέλος «Η Μάγισσα» από τον ΑΝΤ1 - Γιατί δεν θα συνεχιστεί ενώ «χτύπησε» σε νούμερα τηλεθέασης τον Σασμό