Η Μάγισσα: Αποκλειστικό! «Διώξτε την μάγισσα είναι του Σατανά» - Άγριος πόλεμος ανάμεσα σε Μιχαήλ και Μάρκο

Δυο στρατόπεδα μέσα στον ίδιο πύργο

Η Μάγισσα: Αποκλειστικό! «Διώξτε την μάγισσα είναι του Σατανά» - Άγριος πόλεμος ανάμεσα σε Μιχαήλ και Μάρκο

Στα άκρα φτάνει η κόντρα πατέρα και γιου, καθώς ο Μιχαήλ ζητάει πίσω την αρχηγία της οικογένειας Λάσκαρη, αλλά ο Μάρκος αρνείται να κάνει κάτι τέτοιο, προκειμένου να προστατεύσει τη Θεοφανώ. Το TiVi Σήριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ για την σειρά, Η Μάγισσα.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ καιρό, καθώς το χάρισμα της Θεοφανώς ξεφεύγει από τα τείχη του πύργου των Λασκαραίων και γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή. Φυσικά, κάτι τέτοιο ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και οι κάτοικοι απαιτούν να εκδιωχθεί η νεαρή κοπέλα, που πια θεωρείται «μάγισσα». «Διώξτε τη μάγισσα! Αυτά είναι του Σατανά πράγματα, τι δουλειά έχει η οικογένειά σας με αυτά;», φωνάζουν και ο Μάρκος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης: Απίστευτο - Σπήλιος και Θεοφανώ είναι αδέρφια!

Δεν θέλει να διώξει με τίποτα τη γυναίκα που αγαπάει, αλλά πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία για να τον πιέσουν για το αντίθετο. «Οπως καταλαβαίνεις πρέπει να σκεφτείς ξανά την απόφασή σου να μείνει η Θεοφανώ στον πύργο. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και πρέπει να τον υπολογίσεις», του τονίζει ο Μιχαήλ και η Δαμιανή συμφωνεί: «Εχει δίκιο ο πατέρας σου! Σας το λέω εδώ και μέρες ότι πρέπει να φύγει από τον πύργο μας, μας κάνει κακό. Είσαι καπετάνιος και δεν μπορείς να επηρεάζεσαι από μια υπηρέτρια». «Η Θεοφανώ το είπα και θα το πω ξανά, δεν έχει να πάει πουθενά! Θα μείνει εδώ! Δεν θα κάτσω να ακούσω ένα τσούρμο από αμόρφωτους», φωνάζει. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της, αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Δείτε επίσης στο σημερινό 6/12 επεισόδιο της σειράς: «Θα την σφάξω με τα ίδια μου τα χέρια» - Η Μεταξία σκοτώνει την Δαμιανή;

Δύο στρατόπεδα στον ίδιο πύργο στην Μάγισσα

Η Μάγισσα Θεοφανώ

Κι ενώ έξω από τον πύργο ο κόσμος έχει στρατοπεδεύσει και απαιτεί να φύγει η Θεοφανώ, ο Μιχαήλ βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, απαιτεί από τον γιο του να του δώσει πίσω την αρχηγία. «Φαίνεται πως δεν είσαι ακόμα έτοιμος να γίνεις καπετάνιος, δώσε μου πίσω τη σπάθα και το δαχτυλίδι! Αναλαμβάνω ξανά την αρχηγία», του λέει και ο Μάρκος του απαντάει: «Αυτό δεν θα γίνει! Είπα, η Θεοφανώ θα μείνει και μην τολμήσει να με παρακούσει κανείς σας». Ο Μιχαήλ γίνεται έξω φρενών: «Μάρκο, έλα στα σύγκαλά σου! Ξεχνάς ότι μιλάς στον πατέρα σου» και ο Μάρκος του απαντάει: «Εγώ είμαι ο καπετάνιος πια και απαιτώ κι από εσένα να με σέβεσαι». Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι και ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δύο.