Η Μάγισσα (11/12): «Τι σχέση έχει ο Αντρέι;» - Ο Κανέλλος "λύνει" το κουβάρι του μεγαλύτερου μυστικού των Λασκαραίων

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (11/12): «Τι σχέση έχει ο Αντρέι;» - Ο Κανέλλος

Αυτή η εβδομάδα οι εξελίξεις στην Μάγισσα του ΑΝΤ1 θα είναι άκρως ανατρεπτικές (δείτε όλα τα επεισόδια). Αποκαλύψεις θα γίνουν από σήμερα Δευτέρα 11/12. Η Μεταξία αρχίζει να υποψιάζεται πως η Θεοφανώ περιμένει το παιδί του Μάρκου και "τρελαίνεται", ενώ από την άλλη στον πύργο των Γερακάρηδων, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στην οικογένεια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 35

Κι ενώ η Θεοφανώ αποφάσισε να καλύψει την εγκυμοσύνης με το να παντρευτεί τον Φρίξο, η αποκάλυψη ότι περιμένει παιδί γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις. Η Μεταξία που έχει υποψίες για την παράνομη σχέση του Μάρκου μαζί της, θορυβείται ότι ίσως το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ να είναι του άντρα της. Παράλληλα, η εξέλιξη με την εγκυμοσύνη κάνει τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της Θεοφανώς με τον Φρίξο, όμως ο Μάρκος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον γάμο αυτό.

Την ίδια ώρα, στον πύργο των Γερακάρηδων, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση στην οικογένεια, που προσπαθεί να της κλείσουν το στόμα: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι, θα δείτε τι θα πάθετε», μονολογεί, ενώ ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο. Κι αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει τη Σκεύω, με την οποία ξεκινούν έναν παράνομο δεσμό!

Δείτε επίσης: Αποχώρησε από τη Μάγισσα και ανακοίνωσε το τέλος στο Instagram - «Τόσους μήνες δουλεύαμε όλοι μαζί για να...»

«Διώξτε την μάγισσα είναι του Σατανά»

Στα άκρα φτάνει η κόντρα πατέρα και γιου, καθώς ο Μιχαήλ ζητάει πίσω την αρχηγία της οικογένειας Λάσκαρη, αλλά ο Μάρκος αρνείται να κάνει κάτι τέτοιο, προκειμένου να προστατεύσει τη Θεοφανώ. Το TiVi Σήριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ για την σειρά.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ καιρό, καθώς το χάρισμα της Θεοφανώς ξεφεύγει από τα τείχη του πύργου των Λασκαραίων και γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή. Φυσικά, κάτι τέτοιο ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων και οι κάτοικοι απαιτούν να εκδιωχθεί η νεαρή κοπέλα, που πια θεωρείται «μάγισσα». «Διώξτε τη μάγισσα! Αυτά είναι του Σατανά πράγματα, τι δουλειά έχει η οικογένειά σας με αυτά;», φωνάζουν και ο Μάρκος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης: Απίστευτο - Σπήλιος και Θεοφανώ είναι αδέρφια!

Δεν θέλει να διώξει με τίποτα τη γυναίκα που αγαπάει, αλλά πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία για να τον πιέσουν για το αντίθετο. «Οπως καταλαβαίνεις πρέπει να σκεφτείς ξανά την απόφασή σου να μείνει η Θεοφανώ στον πύργο. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και πρέπει να τον υπολογίσεις», του τονίζει ο Μιχαήλ και η Δαμιανή συμφωνεί: «Εχει δίκιο ο πατέρας σου! Σας το λέω εδώ και μέρες ότι πρέπει να φύγει από τον πύργο μας, μας κάνει κακό. Είσαι καπετάνιος και δεν μπορείς να επηρεάζεσαι από μια υπηρέτρια». «Η Θεοφανώ το είπα και θα το πω ξανά, δεν έχει να πάει πουθενά! Θα μείνει εδώ! Δεν θα κάτσω να ακούσω ένα τσούρμο από αμόρφωτους», φωνάζει. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της, αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Η Μάγισσα Θεοφανώ

Κι ενώ έξω από τον πύργο ο κόσμος έχει στρατοπεδεύσει και απαιτεί να φύγει η Θεοφανώ, ο Μιχαήλ βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, απαιτεί από τον γιο του να του δώσει πίσω την αρχηγία. «Φαίνεται πως δεν είσαι ακόμα έτοιμος να γίνεις καπετάνιος, δώσε μου πίσω τη σπάθα και το δαχτυλίδι! Αναλαμβάνω ξανά την αρχηγία», του λέει και ο Μάρκος του απαντάει: «Αυτό δεν θα γίνει! Είπα, η Θεοφανώ θα μείνει και μην τολμήσει να με παρακούσει κανείς σας». Ο Μιχαήλ γίνεται έξω φρενών: «Μάρκο, έλα στα σύγκαλά σου! Ξεχνάς ότι μιλάς στον πατέρα σου» και ο Μάρκος του απαντάει: «Εγώ είμαι ο καπετάνιος πια και απαιτώ κι από εσένα να με σέβεσαι». Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι και ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δύο.