Το Ναυάγιο (11/12): «Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όλα τα έξοδα να κάνει η κόρη σας την επέμβαση» - Το σατανικό σχέδιο του Παντελίδη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (11/12): «Είναι διατεθειμένος να πληρώσει όλα τα έξοδα να κάνει η κόρη σας την επέμβαση» - Το σατανικό σχέδιο του Παντελίδη

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 11/12 επεισόδιο της νέας σειράς, Το Ναυάγιο, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA, το σχέδιο του Άγγελου και του Πέτρου δουλεύει ρολόι και οι αρχαιοκάπηλοι συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 37

Ο Πέτρος μιλάει για πρώτη φορά στη Χριστίνα και τον Μάκη ανοιχτά για τη ζωή του και εκείνοι σοκάρονται. «Αγόρι μου, γιατί δεν μας μίλησες από την πρώτη στιγμή; Ισως να σε είχαμε προφυλάξει και τα πράγματα να μην έφταναν εκεί για εσένα. Θα μπορούσες να είχες κινδυνεύσει πραγματικά», του εξηγεί η Χριστίνα και ο Μάκης συμφωνεί. Και οι δύο πάντως θα του υποσχεθούν πως δεν θα μιλήσουν σε κανέναν για την πραγματική του ταυτότητα.

Την ίδια ώρα, η Στέλλα εκλιπαρεί τη Λίνα να της πει ποιος ήταν ο άντρας που σκότωσε τον Κυριάκο, ενώ ο Ιπποκράτης είναι ανήμπορος να κατευνάσει την οργή του Ορφέα, που μόλις έμαθε για τον χαμό της μάνας του και ζητάει τη βοήθεια της Ειρήνης, η οποία του στέκεται με μητρική αγάπη. «Εσένα σε ακούει από την πρώτη μέρα που σε γνώρισε. Σε έχει αγαπήσει Ειρήνη, γιατί του φέρεσαι όπως η μητέρα του. Μίλησέ του σε παρακαλώ και θα σου το χρωστάω. Είσαι η μόνη μου ελπίδα», της εξηγεί και η Ειρήνη χωρίς να του απαντήσει τρέχει στο πλευρό του μικρού της φίλου.

Παρά τις προσπάθειες της Μαρίας, η Θοδώρα δηλώνει αποφασισμένη να παρακούσει τη μητέρα της και να ξεκινήσει δουλειά στο γραφείο του Δημήτρη. Ο Παντελίδης προσπαθεί να δελεάσει με ύπουλο τρόπο έναν ακόμα κομβικό μάρτυρα του ναυαγίου, ενώ η Αλίκη κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τον παράνομο δεσμό του Γιώργη με την Ασημίνα.

Δείτε επίσης: Της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη δέχεται και μετά μαθαίνει πως είναι φονιάς