Αποχώρησε από τον Έρωτα Φυγά λίγο πριν το πρόωρο τέλος - Η ανακοίνωση στο Instagram

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αποχώρησε από τον Έρωτα Φυγά λίγο πριν το πρόωρο τέλος - Η ανακοίνωση στο Instagram

Πολλά έχουν ακουστεί για την σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, το τελευταίο διάστημα, κυρίως για το πρόωρο τέλος που αποφάσισε το κανάλι, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αν και είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί σε άλλο κανάλι από τη νέα χρονιά (δείτε εδώ αναλυτικά).

Πριν παρθεί, όμως, οποιαδήποτε άλλη απόφαση, ανακοινώθηκε μία αποχώρηση από το cast των ηθοποιών μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram. Η Γιάννα Ζιάννη, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τα γυρίσματα, δίπλα στην τηλεοπτική Βασούλα, την οποία υποδύεται η Χρύσα Κλούβα και σημείωσε: «Έρωτας Φυγάς η Βασούλα @chrisaklouva αγαπημένη φίλη σε χαιρετώ!!! Σύντομα στα επόμενα».

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση από τον Έρωτα Φυγά

Μπορεί τα λόγια αυτά να μη φανερώνουν ακριβώς ποια είναι εκείνη που θα αποχωρήσει, ωστόσο στα επόμενα επεισόδια του δραματικού σίριαλ θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Τι θα δούμε απόψε (13/12) στο σίριαλ

Η μέρα του μνημόσυνου της Μαργέτας έφτασε και το Κιάρι βυθίζεται σε πένθιμη ατμόσφαιρα. «Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για την κυρία. Κάθε μέρα νομίζω ότι θα τη δω και ότι θα είναι και πάλι κοντά μας», λέει απαρηγόρητη η Γεωργία. Εν αντιθέσει, ο Μάρκος μαθαίνει περιχαρής ότι η Αλεξάνδρα τελικά δεν το έσκασε, ενώ ο Ιάσoνας, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει χρήματα για το φευγιό τους στην Αμερική και την αποκατάσταση των ζημιών του Κιάρι, έχει μια ιδέα, η υλοποίηση της οποίας θα ταράξει τον Στέφανο σχετικά με το ξεσκέπασμα της κρυψώνας της Μαργέτας.

Κι αυτό γιατί θέλει να πουλήσει το σπίτι στην Κηφισιά. Την ίδια στιγμή η Μαργέτα έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη εχθρό εκτός από τον Κοντογιάννη και τους παρακρατικούς… τη γειτόνισσά της, τη Χαριτίνη. Ενας ακόμα φάκελος καταφθάνει και φέρνει στην επιφάνεια την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητάς. «Ξέρω ποια είσαι», γράφει το σημείωμα.