Ηλέκτρα (14/12): Ο Νικόλας κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (14/12): Ο Νικόλας κάνει πρόταση γάμου στη Φιλιώ

Συγκλονιστικές και πολύ ανατρεπτικές, θα είναι οι εξελίξεις, που θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς "Ηλέκτρα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Αναλυτικότερα, μια πρόταση γάμου, που θα κάνει ο Νικόλας στη Φιλιώ, πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω, αλλά και η ψυχοσύνθεση της Ηλέκτρας φαίνεται να είναι σε μία πολύ ευάλωτη θέση. Η σειρά έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δε χάνει την ευκαιρία να σχολιάζει στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, ότι συμβαίνει και το σοκάρει (δείτε εδώ τα σχόλια που συγκεντρώνει η σειρά στο Twitter).

Τι θα στο αποψινό επεισόδιο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, της δραματικής σειράς "Ηλέκτρα" της ΕΡΤ1;

Επεισόδιο 44

Σωτήρης και Ηλέκτρα γυρίζουν πίσω και εκείνη ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά της Δόμνας. Τέλος, ο Νικόλας ζητά τη Φιλιώ σε γάμο, ενώ ένας άγνωστος αρπάζει τον Παύλο.

διδασκαλου

Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στη σειρά, "Ηλέκτρα" της ΕΡΤ;

Η Ηλέκτρα μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Παύλου και όταν εκείνος καταρρακώνεται από τον θάνατο της αδελφής του, τρέχει στο πλευρό του.

Η Ηλέκτρα υποφέρει. Η εγκληματική επίθεση προς τον Παύλο και οι εφιάλτες της τη φέρνουν σε σημείο κατάρρευσης. Σε παρόμοια κατάσταση και ο Νικόλας, όπου μεθυσμένος πηγαίνει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Κατερίνα. Ο Σωτήρης με τον διοικητή αλλά και τη βοήθεια του διευθυντή του σχολείου, ξεσκονίζουν το μυστικό παρελθόν του Παύλου. Ο τελευταίος φανερώνει στην Ηλέκτρα το παρελθόν του.

Ο Νικόλας διαβάλλει με μαεστρία τον αδελφό του στον πατέρα του και το αντίστροφο. Η Ηλέκτρα βρίσκει τα χάπια που αγόρασε ο Σωτήρης για εκείνη. Τα βάζει στο τσάι του και φεύγει τρέχοντας.

Ο Παύλος είναι απαρηγόρητος

Ο Νικόλας στήνει ένα πανούργο σχέδιο για να βγάλει εκτός της διαθήκης του πατέρα τους τον Σωτήρη. Η Ζωή ενημερώνει τον άντρα της Κωνσταντή, που μόλις έφτασε στο νησί, για τη φωτιά κι εκείνος γνωρίζοντας το ένα από τα θύματα, δίνει πληροφορίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Το 1973 ξεκινά με την επιβεβαίωση δύο θανάτων: Της Πόπης και της Ντίνας, της αδελφής του Παύλου. Ο Χάρης, πικραμένος, κρατά μυστικό τον θάνατο της Πόπης, για να παγιδεύσει τον δολοφόνο της. Ο Παύλος είναι απαρηγόρητος και η Ηλέκτρα πάει να τον συναντήσει. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Σωτήρης παγιδεύει την Ηλέκτρα. Ο Βρεττός εντάσσει τον Κωνσταντή στο σχέδιό εκδίκησής του για τον Σεραφεντίνογλου. Κι ο Παύλος όμως ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον χαμό της αδελφής του.