Έρωτας Φυγάς (15/12): «Κουράστηκα εξαιτίας μου να...» - Ο Ιάσονας αφήνει επιτέλους την Αλεξάνδρα στον Μάρκο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (15/12): «Κουράστηκα εξαιτίας μου να...» - Ο Ιάσονας αφήνει επιτέλους την Αλεξάνδρα στον Μάρκο

Όπως θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 15/12 επεισόδιο της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσονας, μετά τα όσα έχουν συμβεί, παίρνει απόφαση ότι η Αλεξάνδρα δεν θα τον αγαπήσει ποτέ και πως πάντα η καρδιά της θα ανήκει στον Μάρκο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 70

«Θέλω να μιλήσουμε», της λέει. Εκείνη δυσανασχετεί. «Θα μου πεις πάλι ότι θα αν φύγω θα μου πάρεις τα παιδιά και θα με κλειδώσεις σε κανένα δωμάτιο;», τον ρωτάει. «Οχι. Κουράστηκα να σε διεκδικώ. Δεν έχει νόημα πια αφού ποτέ σου δεν θα με αγαπήσεις όπως αγαπάς τον Μάρκο. Θα σου δώσω το διαζύγιο που τόσο θέλεις για να ζήσεις μαζί του. Ομως, υπό μια προϋπόθεση. Θα μου αφήσεις την κόρη μας, τη Μυρσίνη». «Αυτό αποκλείεται», του δηλώνει, όμως εκείνος της εξηγεί ότι δεν έχει σκοπό να την πάρει μακριά της. «Θα μένουμε κοντά και θα τη βλέπεις όποτε θέλεις. Δεν θέλω να σου τη στερήσω, απλά να την έχω κοντά μου», της εξηγεί και συμφωνούν.

Δείτε επίσης: Φρίκη - Ο Μάρκος σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας

Λίγο αργότερα ο Ιάσονας βρίσκει και τον Μάρκο. «Δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι αλλά θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα προσέχεις την Αλεξάνδρα σαν τα μάτια σου. Αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο και έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου για να προχωρήσει τη διαδικασία». «Κι εσύ όποτε θέλεις να έρχεσαι να βλέπεις τον Γιωργάκη», του απαντάει ο Μάρκος. Οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Αργότερα, Μάρκος και Αλεξάνδρα συναντιούνται χαρούμενοι αλλά και μουδιασμένοι. Από τη μια φοβούνται μήπως είναι παγίδα και από την άλλη ανησυχούν πως, αν είναι όντως ελεύθεροι, ίσως δεν τα καταφέρουν στην τόσο πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη.

Δείτε επίσης: «Που είναι τέτοια ώρα;» - Η Αλεξάνδρα "τρελαμένη" από ζήλια διεκδικεί ερωτικά τον Ιάσονα

Η Μαργέτα σε αδιέξοδο

Η Ελπίδα θυμάται ότι η Ευγενία τη χτύπησε και απορρίπτει την πρόταση του Μάρκου να το καλύψει. «Οχι, δεν θα τη γλιτώσει. Εγώ πήγα να χάσω τη ζωή μου και μου ζητάς να την καλύψω; Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ», του απαντάει. Παράλληλα, η Χαριτίνη εκβιάζει τη Μαργέτα να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, που δεν διαθέτει, για να μην αποκαλύψει ότι ζει. «Αν θέλεις να μη μάθει κανείς ότι δεν έχεις πεθάνει και ότι απλά κρύβεσαι, φρόντισε να τα βρεις. Διαφορετικά ίσως πεθάνεις στ’ αλήθεια γιατί απ’ ό,τι έχω καταλάβει δεν έχεις λίγους εχθρούς», την εκβιάζει.

Η Μαργέτα πλέον νιώθει ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και σκέφτεται ότι ίσως ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί, με ό,τι συνέπειες συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Παράλληλα ο Μιχάλης πείθει τη Νάντια να του πει τι περνάει με τον Σωκράτη και μαθαίνει όλη την αλήθεια.