Γη της Ελιάς (17/12): «Δεν σε καταλαβαίνω, ρε αγάπη μου. Πώς μπορείς και το κάνεις αυτό;» - Σύννεφα στη σχέση του Φίλιππου με τη Βασιλική για μία γυναίκα

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς (17/12): «Δεν σε καταλαβαίνω, ρε αγάπη μου. Πώς μπορείς και το κάνεις αυτό;» - Σύννεφα στη σχέση του Φίλιππου με τη Βασιλική για μία γυναίκα

Το βράδυ της Κυριακής 17/12, όπως και κάθε Κυριακή άλλωστε, στο κανάλι του MEGA παίζει η Γη της Ελιάς και κανείς δεν θα θέλει να χάσει το ολοκαίνουριο επεισόδιο λίγο πριν το φινάλε της σεζόν. Πολλά τα προβλήματα ανάμεσα στα ζευγάρια της Μάνης...

Τι θα δούμε απόψε (17/12) στη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 70

Ο Κουράκος διερευνά την ύποπτη δολοφονία του εκβιαστή κι ενημερώνει τον Ισίδωρο: «Δεν νομίζω ότι μετά από αυτό θα σταματήσουν. Κάποιο άλλο τρόπο θα βρει ο εκβιαστής να πάρει αυτά που θέλει. Τι να σου πω Ισίδωρε, μάλλον δεν έχουμε ξεμπερδέψει μ’ αυτή την ιστορία», του λέει προβληματισμένος.

Η Αριάδνη κάνει ξανά κι άλλη προσπάθεια να μιλήσει με τη Βασιλική, η οποία εξακολουθεί να την αποφεύγει, γεγονός που ενοχλεί τον Φίλιππο: «Δεν σε καταλαβαίνω, ρε αγάπη μου. Πώς μπορείς και της το κάνεις αυτό; Αλήθεια δεν σε νοιάζει καθόλου; Αδελφή σου είναι όσο κι αν δεν θέλεις να το δεχτείς», απορεί.

Την ίδια στιγμή, η Μαρία πείθει τον εκδότη να ακυρώσει την κυκλοφορία του βιβλίου, αλλά η Αθηνά δεν καθησυχάζεται. Παράλληλα ο Στάθης θεωρεί πως η Αριάδνη γλυκοκοιτάζει τον Ορέστη: «Ελα, για πες μου τώρα. Βλέπεις κάπως διαφορετικά τον Ορέστη;», τη ρωτάει, αλλά η Αριάδνη δεν του ομολογεί τίποτα. Στο μεταξύ, ο Βαγιάκος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο που είχε πει στον Δημοσθένη και καρφώνει τη σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας στην ανωτέρα διοίκηση, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του.

Δείτε επίσης: «Με ποιον βγάζεις τα μάτια σου; Λέγε γιατί δεν θα σε βγάλουν ζωντανή από τα χέρια μου» - Βρίσκει τα αντισυλληπτικά της και την ξεμπροστιάζει

Η πρώτη φωτογραφία του Απόστολου Γκλέτσου από τα γυρίσματα

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για την προσθήκη που θα συζητηθεί ιδιαίτερα στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ) καθώς έχει γίνει γνωστό, πως στη σειρά εντάσσεται ο Απόστολος Γκλέτσος με έναν πολύ ενδιαφέροντα ρόλο.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και επίσημα μέσα από μία ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου στο instagram. Η τηλεοπτική Αθηνά, που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σε όλους τους κύκλους του σίριαλ μέλλει να βρει έναν νέο έρωτα.

Το πρόσωπο λοιπόν, που θα της κλέψει την καρδιά θα ενσαρκώσει ο Απόστολος Γκλέτσος. Για την ώρα δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο το ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον ηθοποιό.