Το Ναυάγιο (17/12): «Με βίασε», «Ποιος;» - Η Αλίκη "σπάει" τη σιωπή της γεμάτη κλάματα

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (17/12): «Με βίασε», «Ποιος;» - Η Αλίκη

Χαμός θα γίνει στο αποψινό (17/12) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο. Πολλές οι αποκαλύψεις λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Η Αλίκη "σπάει" τη σιωπή της για το κακό που της συνέβη...

Τι θα δούμε απόψε (17/12) στο Ναυάγιο

Επεισόδιο 39

Η Λαμπρινή βρίσκει τη διεύθυνση του Πέτρου και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Πιο συγκεκριμένα, χωρίς να πει το παραμικρό στον άντρα της ή στους συγχωριανούς της που τη βλέπουν να μαραζώνει κάθε μέρα και πιο πολύ λόγω της απουσίας του Πέτρου, αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να τον βρει. Το ένστικτό της, που της λέει πως εκείνος είναι ζωντανός και απλά κρύβεται, της υπαγορεύει πως κάνει το σωστό.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος και ο Μάκης προσπαθούν να πείσουν τη Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη για το ναυάγιο. «Θα είναι σαν να ζω ξανά εκείνες τις στιγμές και αυτό με τρομάζει. Δεν είναι κάτι που έτσι απλά έχω αφήσει πίσω μου. Και η ιδέα να το ξαναζήσω, δεν μου αρέσει καθόλου», τους επισημαίνει. Ετσι τα δύο αγόρια της λένε πως μόνο αν πάρει την απόφαση να μιλήσει στον δημοσιογράφο, όπως έκαναν και εκείνοι, θα μπορέσει να βγάλει προς τα έξω εκείνα που πραγματικά τη στοιχειώνουν, ενώ θα είναι και ένα επιπλέον βήμα για να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που φταίνε για το πολύνεκρο ναυάγιο. Εκείνη το σκέφτεται σοβαρά και τους ανακοινώνει με χαρά πως μάλλον θα το κάνει. Μάκης και Πέτρος χαίρονται με την απόφασή της και σπεύδουν να το πουν στον Γιώργη Κανελλάκη.

Η Στέλλα ζητά βοήθεια από τον Βασίλη για να εντοπίσει τον Μάριο, αλλά εκείνος δεν έχει τα μέσα για να το κάνει. Το μυαλό του όμως πηγαίνει στον Γιώργη που ίσως να είναι σε θέση να βρει τους ανθρώπους που επέζησαν από το «Φοίνιξ». Παράλληλα, ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Μιχάλη στο σπίτι του και του ανακοινώνει ότι θα πάει στην Αμερική για την εγχείρηση της κόρης του και θα μείνει μόνιμα εκεί. «Ισως είναι και αυτό μια λύση για να είμαστε σίγουροι πως οτιδήποτε προκύψει με το παιδί, θα έχει τη φροντίδα που του αξίζει», τονίζει αλλά τόσο ο Μιχάλης όσο και η Ελένη είναι δύσπιστοι απέναντί του. Καταλαβαίνουν ότι ο πρώην καπετάνιος του «Φοίνιξ» κρύβει κάτι σημαντικό και του το λένε. «Είμαι σίγουρος, καπετάνιε, πως υπάρχει κάτι που σε δυσκολεύει. Κάτι που δεν θέλεις να αποκαλύψεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό», θα πει ο Μιχάλης που ξέρει τον άντρα καλύτερα και δεν θα αργήσει να ξεσπάσει μεταξύ τους ένας μεγάλος τσακωμός.

Δείτε επίσης: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - H Ειρήνη κινδυνεύει στα χέρια του Ιπποκράτη