Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (17/12): Ο Ηλίας έχει αισθήματα για την Τούλα - Θλίψη για τον Μηνά μετά την απόφαση της Ζουζού

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα (17/12): Ο Ηλίας έχει αισθήματα για την Τούλα - Θλίψη για τον Μηνά μετά την απόφαση της Ζουζού

Στο αποψινό (17/12) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, η Ζουζού ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του Μηνά, ο Φάνης βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι και ο Μπάμπης βλέπει στον δρόμο τη Σοφία αγκαλιά με τον Χάρη.

Τι θα δούμε απόψε (17/12) στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα"

Επεισόδιο 16

Η «αποθεραπεία» της Ζουζούς συνεχίζεται και η παραμονή της στο σπίτι του Μηνά παρατείνεται, ενώ κάνει και την εμφάνισή της μια «περίεργη» γιατρός. Ο Μπάμπης πάλι βλέπει στον δρόμο τη Σοφία αγκαλιά με τον Χάρη και είναι σίγουρος πως τα ξαναβρήκαν. Μόνο που η αλήθεια είναι άλλη. Ο Ηλίας με η σειρά του αρχίζει και νιώθει περίεργα συναισθήματα για την Τούλα. Το μοιράζεται με τον φίλο του, τον Σωτήρη. Μέσα σε όλα, με αφορμή ένα προσκλητήριο γάμου, η Ζωή συνειδητοποιεί ότι θέλει περισσότερα πράγματα από τη σχέση της με τον Χρήστο και ο Φάνης την παρακινεί να τα διεκδικήσει.

Δείτε επίσης: «Από εσένα το μαθαίνω τώρα...» - ''Σάστισε'' η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με την είδηση που αφορά στο όνομά της για τη Μουρμούρα

Επεισόδιο 17

Η Ζωή βιώνει τον χωρισμό της και ο Φάνης προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, όταν ξαφνικά αρχίζει να τη βλέπει με άλλο μάτι. Αυτά τα Χριστούγεννα τους βρίσκουν σε περίεργη διάθεση και ο Κανάτης προσπαθεί να τους φτιάξει το κέφι προτείνοντας… ν’ αγοράσει χιόνι για να παίξουν χιονοπόλεμο.

Παράλληλα ήρθε η ώρα να φύγει η Ζουζού από το σπίτι. Μόνο που τώρα ο Μηνάς μάλλον δεν θέλει. Η Ζουζού εννοείται ότι θα προτιμούσε με όλη της την καρδιά να κάνει γιορτές με τον Μηνά, ιδίως όταν η εναλλακτική είναι η επίσκεψη στην αυστηρή και συντηρητική Σέβη. Τα Χριστούγεννα έρχονται και η μοναξιά κάνει τον Ηλία να ζητήσει βοήθεια από τον φίλο του τον Σωτήρη προκειμένου να καταλάβει η Τούλα τα αισθήματα που τρέφει γι’ αυτήν. Οι προσπάθειες όμως πέφτουν στο κενό.

Τέλος, η Ξένια στο εμπορικό κέντρο μαλώνει με τον Αϊ-Βασίλη, ο οποίος απολύεται εξαιτίας της. Οταν η Ξένια το μαθαίνει νιώθει άσχημα και μαζί με τον Μπάμπη κάνουν τα πάντα για να τον ξαναπάρουν στη δουλειά.

Guests: Εύα Καμινάρη, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Γιώργος Παπανδρέου