Η Παραλία (18/12): «Μέχρι εδώ ήταν για μένα, οι δουλειές σου μαζί μου τελείωσαν» - Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Παραλία (18/12): «Μέχρι εδώ ήταν για μένα, οι δουλειές σου μαζί μου τελείωσαν» - Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο

Με νέες καταιγιστικές εξελίξεις ξεκινά και αυτή η εβδομάδα για την καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, H Παραλία. Στα Μάταλα έρχονται τα πάνω κάτω καθώς τα μυστικά που συνδέουν τον Νικήτα και τη Νικολίνα βρίσκονται υπό απειλή (δείτε εδώ τις εξελίξεις ολόκληρης της εβδομάδας).

Οι εξελίξεις σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στην "Παραλία"

Επεισόδιο 65

Τα μυστικά που συνδέουν τον Νικήτα και τη Νικολίνα βρίσκονται υπό απειλή, γεγονός που φέρνει τη Νικολίνα σε δύσκολη θέση. Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στον Λοΐζο σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών που τον έχει μπλέξει, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με τις σκοτεινές του υποθέσεις. «Μέχρι εδώ ήταν για μένα. Δεν θέλω να με ενοχλήσεις στο εξής. Οι δουλειές σου μαζί μου τελείωσαν», του λέει ρητά. Ο Σήφης, ξέγνοιαστος πια με την παρουσία της Αναστασίας στο καφενείο, απολαμβάνει τη ζωή του και συμμετέχει ενεργά στις αποστολές που τους αναθέτει ο Διονύσης.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο 19/12

Ο Καραχάλιος αποφασίζει να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών και παρακολουθεί τον Λοΐζο, ανακαλύπτοντας την κρυφή σχέση που έχει συνάψει με τον Τόμι. Παράλληλα, η Ελένη δέχεται το φλερτ του αδελφού μιας φίλης της από τη λέσχη βιβλίου. Η επιστροφή του Μαρκ στο κοινόβιο των χίπηδων θα φέρει μεγάλη χαρά σε όλους, αλλά θα προκαλέσει άγχος στη Μαρία, η οποία δεν έχει μοιραστεί με κανέναν τη νύχτα που πέρασαν μαζί.