Ο Παράδεισος των Κυριών (18/12): Σοκαρισμένη η Μιράντα με την αποκάλυψη της Αμαλίας καταρρέει και αποφασίζει να χωρίσει με τον Ντίνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (18/12): Σοκαρισμένη η Μιράντα με την αποκάλυψη της Αμαλίας καταρρέει και αποφασίζει να χωρίσει με τον Ντίνο

Δραματικές και άκρως συγκλονιστικές, θα είναι για ακόμα μία φορά οι σημερινές εξελίξεις, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο νέο επεισόδιο, της δραματικής σειράς εποχής, "Ο Παράδεισος των κυριών", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Πιο συγκεκριμένα, η Μιράντα βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά την αποκάλυψη της Αμαλίας, ότι εκείνη είναι το βιολογικό της παιδί, και έχει αποφασίσει να χωρίσει με το Ντίνο (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς).

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, της σειράς "Ο Παράδεισος των κυριών" του Alpha;

Επεισόδιο 60

Η Μιράντα, μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αμαλία, τα χάνει και πέφτει αναίσθητη μέσα στον «Παράδεισο». Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ταυτόχρονα αποφασίζει να φύγει μακριά από τον Ντίνο: «Δεν μπορώ να είμαι παντρεμένη με έναν άντρα που ήταν ο πρώτος σου έρωτας. Θα φύγω», λέει στην Αμαλία. Εκείνη όμως, επίσης συντετριμμένη, της απαντάει: «Οχι, μην το κάνεις αυτό. Ο Ντίνος σε αγαπάει κι εσύ το ίδιο. Είναι άδικο».

Η Μιράντα, αποφασισμένη να χωρίσει, φεύγει από το νοσοκομείο και ο Ντίνος την αναζητά, πανικόβλητος. Εκείνη όμως έχει πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα… Η Αμαλία της ζητά μια χάρη που φέρνει τη Μιράντα μπροστά σε ένα τρομακτικό δίλημμα: «Σε παρακαλώ, μη δώσεις το νεφρό σου για μια άγνωστη», την ικετεύει και η Μιράντα σκέφτεται ότι αν δεν το κάνει, η κοπέλα μπορεί και να πεθάνει. Την ίδια ώρα η Δωροθέα συλλαμβάνεται για υπόθαλψη εγκληματία. Στην αστυνομία η Δωροθέα προσπαθεί να δικαιολογήσει τις πράξεις της και ότι αναγκάστηκε να κρύψει τον Αποστόλη για να προφυλάξει την αδελφή της. Στο μεταξύ ο Μάρκος μαθαίνει για τη σύλληψή της και τις πράξεις της και προσπαθεί να την πλησιάσει, κρατώντας ταυτόχρονα αποστάσεις.

Η Αμαλία ακούει τον Χριστόφορο να ρωτάει τη Βικτώρια για τον Άγη: «Θα μπορέσεις τελικά να μου πεις την αλήθεια; Ποιοι είναι οι πραγματικοί γονείς του Αγη;» και η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Μιράντα απελπισμένη ζητά βοήθεια από τον Φώτη για να κρυφτεί απ’ όλους και κυρίως από τον Ντίνο, που δεν έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί. Ετσι ο Φώτης αποφασίζει να την πάει να μείνει στο σπίτι της Μάγιας. Στο μεταξύ στον «Παράδεισο» επίσης τα πράγματα είναι δύσκολα.

Δείτε επίσης: Νέο φονικό στον Παράδεισο των κυριών - «Τι κάνεις εκεί ρε αλήτη με τη γυναίκα μου»