Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ρισπέκτ» - Αποθέωση στο twitter για τη σκηνή ανάμεσα στην Αμαλία και τη Μιράντα

Μάνα και κόρη επιτέλους ενώθηκαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Ρισπέκτ» - Αποθέωση στο twitter για τη σκηνή ανάμεσα στην Αμαλία και τη Μιράντα

Στο αποψινό (18/12) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, προβλήθηκε η σκηνή που όλοι περίμεναν και επιθυμούσαν. Η Αμαλία φοβούμενη πως η Μιράντα θα δώσει το νεφρό της σε μία άγνωστη γυναίκα νομίζοντας πως είναι το παιδί της, αποφάσισε να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια και να της πει πως εκείνη είναι η χαμένη της κόρη.

Εκείνη μόλις το άκουσε, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες, λοιπόν, της Βικτώριας να κρατήσει μακριά την μητέρα από την κόρη της, οι δυο τους τα κατάφεραν και ενώθηκαν. Οι τηλεθεατές τότε "πέταξαν την σκούφια τους" και έκαναν χαμό στο twitter.

Δείτε επίσης: Νέο φονικό στον Παράδεισο των κυριών - «Τι κάνεις εκεί ρε αλήτη με τη γυναίκα μου»

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη σκηνή της Μιράντας με την Αμαλία στον Παράδεισο των Κυριών

Τι θα δούμε αύριο (19/12)

Επεισόδιο 61

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι αρκετός για να φέρει τη χαρά στη γειτονιά. Δεν είναι μόνο ο Βλησσάρης που τον παράτησε η γυναίκα του, παίρνοντας μαζί και τα παιδιά τους, αλλά και η Φωφώ που ξαναζεί τον ίδιο εφιάλτη με τον βίαιο άντρα της. Την ίδια ώρα, ο Ντίνος μαθαίνει από τη Νικολέτα την απόφαση της Μιράντας να μην προχωρήσει στην επέμβαση της μεταμόσχευσης: «Δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι καταδικασμένη, η Μιράντα αποφάσισε να μη μου δώσει το νεφρό της», του λέει κι εκείνος δεν μπορεί να δικαιολογήσει τι συνέβη και άλλαξε γνώμη. Παράλληλα, η Μιράντα απελπισμένη έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της Μάγιας, ενώ η Βικτώρια φοβάται τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του Αποστόλη και μιλάει στον Χρήστο: «Να βρεις τρόπο και να συμβιβαστείς μαζί του στο θέμα της περιουσίας της Ολγας». Το ίδιο όμως σκέφτεται και η Δωροθέα, η οποία προσπαθεί να κάνει σύμμαχό της τον Αποστόλη για να βάλει στο χέρι την περιουσία της αδελφής της.