Κάνε ότι κοιμάσαι (19/12): Ο Σταματάκης παραδέχεται στον Κάσδαγλη ότι θέλει να τον δει να υποφέρει

Οι εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (19/12): Ο Σταματάκης παραδέχεται στον Κάσδαγλη ότι θέλει να τον δει να υποφέρει

Καθηλωτικό θα είναι και το σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης δραματικής σειράς Κάνε ότι Κοιμάσαι, που προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Ο Νικόλας αντιμετωπίζει την απόρριψη της κόρης του ενώ από την άλλη πλευρά, ο Σταύρος συνεχίζει τους εκβιασμούς στον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολεγίου (δείτε εδώ ποια σειρά κατέκτησε την πρωτιά την πρώτη μέρα της εβδομάδας).

Οι σημερινές (19/12) εξελίξεις στη σειρά ''Κάνε ότι Κοιμάσαι''

Ο Σταματάκης παραδέχεται στον Κάσδαγλη ότι θέλει να τον δει να υποφέρει. Ο Νικόλας αντιμετωπίζει την απόρριψη της κόρης του, η οποία φεύγει από το σπίτι. Ο Μάκης αναζητά στοιχεία για τον φοιτητή που στο παρελθόν έκανε το καρφί του Αχιλλέα σε βάρος του Ίκαρου.

Ο Σταύρος συνεχίζει τους εκβιασμούς στον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολεγίου, πιέζοντας για την οριστική αποβολή της Μαργαρίτας. Η Χρύσα αρχίζει να κλονίζεται και αμφιβάλλει για τον Σταματάκη και τον φόνο της γυναίκας του. Η Πέρσα υποστηρίζει στην Αστυνομία τον Σταματάκη σε σχέση με τις ερωτικές του φωτογραφίες, επιμένοντας ότι δεν θα απατούσε ποτέ τη σύζυγό του.

Ο Λημνιός συμπαραστέκεται στη Δάφνη, η οποία τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο. Ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει τον Σταματάκη να παραδοθούν. Ο Λάκης ζητάει από την Μπετίνα διαζύγιο. Ο Πέτρος αρνείται να σκοτώσει τον Λημνιό.

Η Ζωή ξεμπροστιάζει τον Τόλη, κι εκείνος της λέει ότι αξίζει περισσότερο από εκείνη να έχει μητέρα την Μπετίνα. Ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη. Τι θα προκαλέσει ο καβγάς τους;

Δείτε εδώ το τρέιλερ: