Ηλέκτρα (19/12): Ο Νικόλας έχει βάλει μπρος το σχέδιό του - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά της ΕΡΤ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (19/12): Ο Νικόλας έχει βάλει μπρος το σχέδιό του - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Γεμάτο ανατροπές θα είναι και το σημερινό επεισόδιο της καθημερινής σειράς που προβάλλεται στην ΕΡΤ, Ηλέκτρα. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές καθώς ο Νικόλας έχει βάλει μπρος το σχέδιό του ενώ η Ζωή περιμένει από ώρα σε ώρα να φτάσει ο Κωνσταντής της (δείτε εδώ τις εξελίξεις της σειράς Η Παραλία).

Οι σημερινές (19/12) εξελίξεις στην σειρά της ΕΡΤ "Ηλέκτρα"

Ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει άκρη με το χαρτάκι που λείπει από το γραφείο του, με το όνομα της αδελφής του Παύλου. Η Ελένη, τελικά, θυμάται: ο κύριος Φιλίππου είχε περάσει από το Δημαρχείο, όταν εκείνος ήταν στην Αθήνα.

Ο Σωτήρης επιβεβαιώνει την ύποπτη σχέση του με την Ντίνα Δανέζη. Η Ζωή περιμένει από ώρα σε ώρα να φτάσει ο Κωνσταντής της, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάρκο. Ο Νικόλας έχει βάλει μπρος το σχέδιό του: διαβάλει με μαεστρία τον αδελφό του στον πατέρα του και το αντίστροφο. Κι οι δυο φαίνεται πως τον πιστεύουν. Και οι δυο δεν έχουν ιδέα.

Ο Νικόλας συνειδητοποιεί πως ο τάφος που άνοιξε για την Πόπη ίσως αποκαλυφθεί. Πού πηγαίνει όμως κουβαλώντας, ξανά, βενζίνη και σπίρτα ενώ πέφτει το σκοτάδι; Η Ηλέκτρα βρίσκει τα χάπια που, τελικά, αγόρασε ο Σωτήρης για εκείνη, παρά την άρνησή της. Τα βάζει στο τσάι του Σωτήρη. Και βγαίνει τρέχοντας, μέσα στη νύχτα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: