Γη της Ελιάς: «Πώς θα πάει τέταρτη σεζόν αυτό το πράγμα;» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές του MEGA ξανά

Η σκηνή που εκνεύρισε το κοινό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: «Πώς θα πάει τέταρτη σεζόν αυτό το πράγμα;» - Έξαλλοι οι τηλεθεατές του MEGA ξανά

Το αποψινό (19/12) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, έφερε τους τηλεθεατές στα όριά τους. Από τη μία γελούσαν με το ειδύλλιο της Αρετής και του Τάσου, από την άλλη όμως υπήρξε έντονος εκνευρισμός με τη σκηνή που έδειχνε την Άννα να τραγουδάει.

Η πλειοψηφία σημείωσε πως αυτό δεν ήταν απαραίτητο να "τραβήξει" τόσο πολύ, ενώ γενικότερα πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ασχολούνται με πιο αδιάφορους χαρακτήρες παρά με τα σημαντικά πρόσωπα του σίριαλ.

Δείτε επίσης: «Κόφτο και μην το τραβάς!» - Το σοκαριστικό φινάλε της χρονιάς πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Οι αντιδράσεις στο twitter για το αποψινό (19/12) επεισόδιο της σειράς "Η Γη της Ελιάς"

Το ερωτικό τρίγωνο...

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε την Κυριακή 3/12 ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, για την εκπομπή του Μπαμπά-δες και την κριτική που έχει ακούσει σχετικά με αυτή, ενώ δεν δίστασε να κάνει και τις αποκαλύψεις του για τη σειρά του καναλιού, Γη της Ελιάς.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο παιδί που περιμένει η Ιουλία, στον νέο έρωτα της Αθηνάς, αλλά και σε ένα ερωτικό τρίγωνο που φαίνεται πως έχει εξελιχθεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Φυσικά, μίλησε και για τη δική του σχέση, ως Μάνος, με τη Μαρίνα.

«Συμπαθώ τον Μάνο. Μόνο την πρώτη χρονιά δεν τον συμπαθούσα. Τα έχω βρει με τον ρόλο μου», είπε αρχικά και έπειτα αποκάλυψε όσον αφορά στον χαρακτήρα του: «Έρχεται μία μεγάλη σύγκρουση στο σπίτι. Η Μαρίνα και ο Μάνος φρικάρουν με την Αμαλία, γιατί η καθημερινότητά τους τα φέρνει έτσι, ειδικά σε σχέση με το παιδί».

Για τα υπόλοιπα πρόσωπα του σίριαλ σημείωσε: «Ο Ισίδωρος είναι σε δύσκολη θέση. Θα υπάρξει και άλλη σύγκρουση με την Αθηνά όσον αφορά στα επαγγελματικά και την επιχείρηση», και συμπλήρωσε: «Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ Χρήστου, Αριάδνης και Αφροδίτης».

«Ο Στάθης και η Ιουλία, έχουν καρμική αγάπη! Έρχεται και το παιδί τώρα... Θα δούμε και η Ιουλία πόσο αξιοπρεπής είναι», επισήμανε έπειτα και κατέληξε: «Έχουμε και την έλευση του Απόστολου Γκλέτσου, που είναι επιχειρηματίας από την Αμερική και θα συστραφεί με την Αθηνά και θα δούμε και τι θα μετουσιωθεί αυτή η φιλία (δείτε εδώ αναλυτικά τον ρόλο του)».