Η Γη της Ελιάς: «Που είσαι Αφροδίτη μου να καμαρώσεις το στεφάνι σου», «Η Εργάνη ακούει;» - "Πανηγύρι" στο twitter με τη νέα ερωτική σκηνή Χρήστου & Αριάδνης

Την πήγε και στο σπίτι του...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: «Που είσαι Αφροδίτη μου να καμαρώσεις το στεφάνι σου», «Η Εργάνη ακούει;» -

Το βράδυ της Τετάρτης 20/12 στο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, προβλήθηκε άλλη μία ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και οι τηλεθεατές εξοργίστηκαν για άλλη μία φορά. Δεν μπορούν να διανοηθούν πως μόλις παντρεύτηκε την Αφροδίτη - η οποία δεν έχει καταλάβει τίποτα - ενώ γνώριζε πως έχει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έβαλε την ερωμένη στο σπίτι που μένουν.

Στο twitter, λοιπόν, έγινε χαμός, με το κοινό να αναρωτιέται πως χωράει κάτω από την πόρτα η γιατρίνα του χωριού και σύζυγός του, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να εκφράσουν την ξενέρα τους με τη νέα σκηνή του παράνομου ζευγαριού.

Δείτε επίσης: «Κόφτο και μην το τραβάς!» - Το σοκαριστικό φινάλε της χρονιάς πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Οι αντιδράσεις στο twitter για την απιστία του Χρήστου στη Γη της Ελιάς

Ο Χρήστος πιάνεται στη «φάκα»

Η ερωτική σκηνή του Χρήστου με την Αφροδίτη την πρώτη νύχτα του γάμου τους στην «Γη της Ελιάς» έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στο Χ (πρώην twitter) με πολλούς να επικροτούν και άλλους να... αντιδρούν για τη διάρκεια (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες). Αυτή η τελετή ωστόσο δεν σηματοδότησε το τέλος στην άστατη ζωή του χαρακτήρα που υποδύεται ο Βασίλης Μίχας, αντίθετα μόλις στο επεισόδιο στις 7/11 τον είδαμε να ενδίδει στο πάθος του με την Αριάδνη, ολοκληρώνοντας έτσι τον έρωτα που ένιωσαν από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν.

Αυτή η κατάσταση αναμένεται να συνεχιστεί για καιρό, αφού ο Χρήστος παρά τον γάμο του με την Αφροδίτη συνεχίζει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες: Από τη μία τρέφει αισθήματα για τη σύζυγό του, άρα δεν νιώθει έτοιμος να φύγει από το πλευρό της, και από την άλλη δεν θέλει να αφήσει την Αριάδνη αφού πιστεύει ότι ζουν κάτι μοναδικό -και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Σε αυτό το διάστημα θα παίζει σε διπλό ταμπλό, ζώντας διαρκώς με τύψεις για τις πράξεις του.

undefined

Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι ότι τίποτα δεν μένει κρυφό στη Μάνη. Και επειδή οι εξελίξεις τρέχουν στη «Γη της Ελιάς» του MEGA, επανερχόμαστε με ένα δυνατό spoiler για την πορεία αυτού του ερωτικού τριγώνου: Η διπλή ζωή του Χρήστου θα βγει στην επιφάνεια, φέρνοντας έτσι αναστάτωση, που σε πρώτο στάδιο θα ξεσπάσει εντός των «τειχών» του σπιτιού του. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο πρώτος που θα ανακαλύψει το μυστικό του, θα είναι ο Λυκούργος, καθώς από την αρχή είχε καταλάβει ότι τα αισθήματα του ανιψιού του για την Αριάδνη δεν ήταν ακριβώς «αθώα».

Μέσα στα επόμενα επεισόδια, όταν επιβεβαιώσει τις υποψίες του, η πρώτη αντίδρασή του θα είναι να επιπλήξει τον ανιψιό του. Επειδή ωστόσο θέλει και να τον προστατέψει, μέχρι εκείνος να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του και τη θέση του ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αναμένεται να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Παρόλα αυτά τα άσχημα μαντάτα φτάνουν και στα αυτιά του Στάθη, όταν και σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr θα κλιμακωθεί η κατάσταση και θα ακολουθήσει ένας έντονος τσακωμός, με τους δύο άντρες σε κοινό μέτωπο απέναντι στον Χρήστο, και τελικό σκοπό να τον επαναφέρουν στην τάξη. Θα πετύχει αυτή η απόπειρα;