Ο Παράδεισος των Κυριών (21/12): «Θέλω να φύγω μακριά σου!» - «Δεν θα πας πουθενά! Σαγαπώ»! Η συγκλονιστική σκηνή χωρισμού Μιράντας & Ντίνου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών (21/12): «Θέλω να φύγω μακριά σου!» - «Δεν θα πας πουθενά! Σαγαπώ»! Η συγκλονιστική σκηνή χωρισμού Μιράντας & Ντίνου

Στον Παράδεισο των κυριών απόψε 21/12 στον ALPHA οι εξελίξεις αναμένονται ανατρεπτικές. Μετά την απόφαση της Μιράντας να χωρίσει τον Ντίνο εξαιτίας της Αμαλίας - αφού δεν μπορεί να είναι μαζί με τον άντρα που ερωτεύτηκε η κόρη της - τα πράγματα για το ζευγάρι είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 63

Η Μιράντα πηγαίνει στο σπίτι που μένουν με τον Ντίνο, να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Εκεί, όμως, θα συναντήσει τον άντρα της, που θα κάνει τα πάντα για να τη μεταπείσει: «Πες μου γιατί μ’ αφήνεις. Μιράντα, τι έχει γίνει; Σε παρακαλώ απάντησέ μου», την ικετεύει, αλλά εκείνη δεν του απαντάει και φεύγει…

Ο Πάρης, χαρούμενος, ετοιμάζεται να πουλήσει το πρώτο του διαμέρισμα. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Πίσω από το πρόσωπο της υποτιθέμενης αγοράστριας κρύβεται μια πληρωμένη ηθοποιός, η Νέλλυ, που την έχει προσλάβει ο Σίμος: «Θα σου δώσω ένα πολύ μεγάλο ποσό αν καταφέρεις να πλέξεις τον Πάρη σε βιασμό», της προτείνει.

Ο Σωτήρης αποκαλύπτει στην Ολγα κάτι σε σχέση με το κοντινό παρελθόν του Αποστόλη: «Ο δικηγόρος σου ο Σαρηγιάννης ήταν και δικηγόρος του Αποστόλη», την ενημερώνει και η Ολγα γίνεται έξαλλη για άλλη μια φορά και αποφασίζει να επισκεφθεί τον Αποστόλη στο κρατητήριο.

Την ίδια στιγμή, η Μιράντα ζητά από τον Σίμο να συναντηθούν, κρυφά από όλους, για να του ζητήσει μια χάρη: «Θέλω να με βοηθήσεις να δώσω το μερίδιό μου στον “Παράδεισο” στην Αμαλία», του λέει.

Δείτε επίσης: Μαρίλια Μητρούση: Τρελά ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια της σειράς ο Παράδεισος των Κυριών - Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 64 του Παράδεισου αύριο;

Παραμονή Χριστουγέννων στο λαμπερό πολυκατάστημα και όλοι έχουν τους λόγους τους να είναι μελαγχολικοί. Πολλοί στερούνται τους αγαπημένους τους, αλλά έχουν παρηγοριά την οικογένεια του «Παραδείσου». Η Νέλλυ ολοκληρώνει το σχέδιο του Σίμου και ο Πάρης συλλαμβάνεται για βιασμό.

Η Γεωργία ενημερώνεται ότι θα επιστέψει σύντομα στη θέση της στον «Παράδεισο» και αυτό σημαίνει ότι μια από τις νέες πωλήτριες, η Στέλλα ή η Ευδοξία, θα πρέπει να φύγει. Η Στέλλα σκαρφίζεται ξανά ένα σατανικό σχέδιο για να διώξουν την Ευδοξία. Κλέβει ένα πανάκριβο άρωμα και το βάζει κρυφά στην τσάντα την Ευδοξίας. Την ίδια στιγμή, η Νικολέτα κατηγορεί τη Μιράντα για την απόφασή της να μην προχωρήσει στην επέμβαση και εύχεται να μην την είχε γνωρίσει ποτέ.

Η Μιράντα όμως νιώθει ενοχές και αποφασίζει τελικά να κάνει το δώρο ζωής στη Νικολέτα, αλλά μια κίνηση του Φώτη έρχεται να ανατρέψει τα πάντα: «Θα δώσω εγώ το νεφρό μου για την κοπέλα. Μαρία, δεν θα σε άφηνα ποτέ να πάθεις κακό», λέει στη Μιράντα!