Έρωτας Φυγάς: «Με άφησες να υποφέρω!» - Πόλεμος ανάμεσα σε Ιάσονα και Μαργέτα

«Δεν αναλογίστηκες τον πόνο που μου προκάλεσες;»

Έρωτας Φυγάς: «Με άφησες να υποφέρω!» - Πόλεμος ανάμεσα σε Ιάσονα και Μαργέτα

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά που πλέον θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1! Η Μαργέτα επιστέφει στο Κιάρι και όλοι μένουν άφωνοι αφού μέχρι τώρα τη θεωρούσαν νεκρή. Εκείνη προσπαθεί να εξηγήσει γιατί είπε ένα τόσο μεγάλο ψέμα, αλλά ο Ιάσονας νιώθει για μια ακόμη φορά προδομένος.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: Ο Έρωτας Φυγάς έρχεται - Ποια σειρά «φεύγει»;

Ο Ιάσονας δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ όταν βλέπει μπροστά του τη μητέρα του. «Μα πώς…», είναι το μόνο που ψελλίζει. «Θα σας τα εξηγήσω όλα», τους αναφέρει, αλλά όλοι είναι ακόμη εμβρόντητοι. Η Γεωργία πέφτει στην αγκαλιά της και κλαίει με σπαραγμό, ενώ και η Αλεξάνδρα τρέχει κι εκείνη να την αγκαλιάσει. Ο Ιάσονας στέκει σαν μαρμαρωμένος. Αφού περνάει η συγκινησιακή φόρτιση, η Μαργέτα λέει σε όλους να τους αφήσουν για λίγο μόνους. Οταν φεύγουν, μένει με τον γιο της.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να θυμώσω», είναι τα πρώτα λόγια του. «Πώς είναι δυνατόν να ζεις τόσο καιρό και να μην έχεις δώσει σημεία ζωής; Με άφησες να υποφέρω. Σε έκλαψα, σε πένθησα. Σου κάναμε μνημόσυνο κι εσύ ζούσες και δεν είπες τίποτα». Ο τόνος της φωνής του αρχίζει να ανεβαίνει. «Δεν με σκέφτηκες καθόλου; Με άφησες εδώ να πονάω για τον χαμό σου. Δεν αναλογίστηκες τον πόνο που μου προκάλεσες;», της φωνάζει. «Εχεις δίκιο, γιε μου, αλλά πίστεψέ με δεν γινόταν αλλιώς. Ηταν ο μόνος τρόπος. Πρέπει να με ακούσεις. Εχεις όλα τα δίκια, αλλά άφησέ με να σου εξηγήσω», του λέει κι εκείνος δείχνει να καταπίνει τον θυμό του.

Τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα καθώς η μητέρα του που νόμιζε τόσο καιρό για πεθαμένη είναι ζωντανή. Τώρα θα έχει την ευκαιρία να της πει όλα όσα δεν πρόλαβε και όλα όσα ήθελε πριν τον υποτιθέμενο χαμό της και να ζητήσει τη συγχώρεσή της.

Η Αλεξάνδρα λέει τα πάντα στη Μαργέτα

Έρωτας φυγάς Αλεξάνδρα

Η εμφάνιση της Μαργέτας φέρνει τα πάω-κάτω στο Κιάρι. «Βλέπω δεν έχασες χρόνο να πάρεις τη θέση μου», λέει στην Ουρανία που πλέον μένει στο αρχοντικό. «Δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό. Ο Ιάσονας με χρειαζόταν. Υπέφερε πολύ εξαιτίας σου. Ηθελε ένα στήριγμα. Δεν του έτυχαν και λίγα. Εχασε εσένα, αλλά και την Αλεξάνδρα. Ηταν εντελώς μόνος. Αλλά τώρα δεν έχω καμία θέση εδώ μέσα», της τονίζει.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς: Αποκάλυψη! Η Άρτεμις είναι κόρη της Ουρανίας

Η Μαργέτα ξέρει ότι κατά βάθος η Ουρανία δεν έχει άδικο ως προς αυτό, κι αναγνωρίζει σε έναν βαθμό ότι στάθηκε στον γιο της. Ομως στο Κιάρι χωράει μία μόνο αρχόντισσα κι αυτή είναι η Μαργέτα. Από την άλλη, η Γεωργία είναι πανευτυχής που έχει γυρίσει η κυρία της. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της δεν μπορεί να το πιστέψει και χαίρεται με την τροπή που έχουν έρθει τα πράγματα. Μέσα σε όλα την ενημερώνει για το διαζύγιό της με τον Ιάσονα κι εκείνη είναι ικανοποιημένη που ο γιος της τελικά ενήργησε με σύνεση. Ομως η ηρεμία στο Κιάρι δεν κρατάει για πολύ.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό Tv24