Η Γη τη Ελιάς: Όλη η αλήθεια για την 4η σεζόν - Η διπλή αποχώρηση που φέρνει τα πάνω κάτω

Τι θα γίνει με την Ιουλία;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Γη τη Ελιάς: Όλη η αλήθεια για την 4η σεζόν - Η διπλή αποχώρηση που φέρνει τα πάνω κάτω

Για τέταρτη σεζόν φαίνεται πως θα συνεχίσει η επιτυχημένη σειρά του Mega, Η Γη της Ελίας, καθώς ο Ανδρέας Γεωργίου έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με το κανάλι, ενώ παράλληλα τα νέα γυρίσματα για τη φετινή σεζόν θα ξεκινήσουν στις 15 Ιανουρίου.

Παρα το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα της τηλεοπτική σεζόν, έχουν γίνει ήδη πολλές συζητήσεις αλλά και ανακατατάξεις σχετικά με το μέλλον των σειρών μυθοπλασίας. Συγκεκριμένα λίγο πριν φύγει το 2023, μάθαμε ότι ο Έρωτας Φυγάς θα "μετακομίσει" στον ΑΝΤ1, την ώρα που η σειρά Μετά τη Φωτιά σταματά οριστικά (δείτε εδώ τον λόγο).

Το τηλεοπτικό μέλλον και οι αποχωρήσεις από τη Γη της Ελίας

Έτσι λοιπόν, ανατακαταξάξεις και αποχωρήσεις θα συμβούν στη Γη της Ελιάς, αφού πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια η ευχάριστη είδηση για την εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Κούρκουλου, με αποτέλεσμα η παρουσία της στη σειρά να αρχίσει να μειώνεται, ενώ θα χρειαστεί ένα διάστημα μέχρι να επιστρέψει κανονικά στα γρυσίματα. Όπως λέει το σενάριο η Ιουλία θα έχει έρθει στην Αθήνα για να γεννήσει.

Ωστόσο ίσως δούμε και μια δεύτερη αποχώρηση, αυτή της Αριάδνης αφού έρχεται σε αντιπαράθεση με τους γονείς της Ιουλία και του Στάθη με αποτλέσμα να αναγκάζεται να φύγει από την Μάνη.

Πώς θα εξελιχτεί ο ρόλος της Ιουλίας με την εγκυμοσύνη

Το youweekly.gr εξασφάλισε μάλιστα για τους φανατικούς της σειράς, την πιο σημαντική αλλαγή, στον ρόλο μιας από τις βασικές πρωταγωνίστριες και αναφερόμαστε στην Αντιγόνη Κουλουκάκου που μετά την αποκάλυψη και την δημοσιοποίηση από την ίδια της εγκυμοσύνης της, άλλαξε και το σενάριο. Η «ατίθαση» Ιουλία Βρεττάκου, παρά τις αντιρρήσεις των δικών της, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή το επόμενο διάστημα στην Αθήνα μέχρι να γεννήσει το παιδί της...

Δείτε επίσης: Γοητευτικός ψηλός & ψυχολόγος - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Οι αλλαγές στην «Γη της ελιάς»

Αντιγόνη Κουλουκάκου Πασχάλης Τσαρούχας

Η Ιουλία στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, θα ζει στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στην Κηφισιά. Έτσι με την έναρξη της σειράς μετά τις γιορτές, στις 14 Ιανουαρίου, θα την δούμε να φτιάχνει τις βαλίτσες της και να φεύγει από την Μάνη. Η ηρωίδα της σειράς θα αποφασίσει πλέον μόνη της ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της και η πορεία της σχέσης της με τον Στάθη Καπερνάρο. Θα τον παντρευτεί ή όχι;...

Δεν αλλάζει όμως μόνο η ζωή της τηλεοπτικής Ιουλίας τους επόμενους μήνες, αλλά και η ζωή της Αντιγόνης που το επόμενο διάστημα και όσο θα περνάνε οι μήνες της εγκυμοσύνης της, δεν θα έχει την δυνατότητα πλέον να πηγαινοέρχεται σε ταξίδια και γυρίσματα στην Μάνη και στην Κύπρο. Έτσι ο ρόλος της θα περιορίζεται τον περισσότερο καιρό σεναριακά κυρίως στην Αθήνα, όπου θα την επισκέπτονται και τα μέλη της οικογενείας της, όπως και ο αγαπημένος της Στάθης που θα της κάνει ακόμα μια φορά πρόταση γάμου και θα περιμένει την απάντησή της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου φουσκωμένη κοιλιά

Και εάν η Ιουλία είναι σε συναισθηματικό δίλημμα για την ζωή και την σχέση της με τον Στάθη, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δείχνει να απολαμβάνει την περίοδο των γιορτινών διακοπών με τον σύντροφό της Νίκο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς μάλιστα, που σύμφωνα με πληροφορίες διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα και χαμογελαστή μαζί του μέσα από ένα ασανσέρ.

Η ίδια έχει μιλήσει σε συνέντευξή της για την απέραντη ευτυχία που νιώθει περιμένοντας το πρώτο της παιδί δηλώνοντας στο περιοδικό Beaute για την εγκυμοσύνη της και για τα άλλα δυο παιδιά του συντρόφου της: «Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Επίσης, για τα δυο παιδιά, δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα».