Ο Παράδεισος των κυριών: «Εσύ φταις για όλα» - Ο Πάρης σκοτώνει τον Σίμο;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο Παράδεισος των κυριών: «Εσύ φταις για όλα» - Ο Πάρης σκοτώνει τον Σίμο;

Στον Παράδεισο των κυριών, για χάρη της Αμαλίας, ο Σίμος αποφασίζει να δώσει το μερίδιό του στον Ντίνο (δείτε το αποκλειστικό), ενώ την ίδια στιγμή ο Πάρης δεν κατορθώνει να πείσει τη Νέλλυ να πει την αλήθεια και ορκίζεται να ξεσκεπάσει τον Σίμο. Ο Σίμος συνεχίζει να πιέζει την Αμαλία να πάει να καταγγείλει τον Πάρη: «Αν καταθέσεις ότι βίασε κι εσένα, θα μπορέσεις να βοηθήσεις και τη Νέλλυ, αλλιώς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ποτέ», της τονίζει.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Παρά τις πιέσεις όμως, η Αμαλία είναι ακόμα πάρα πολύ προβληματισμένη και δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση. Μάλιστα, λίγο αργότερα λέει στον Σίμο: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά μέχρι να αποφασίσω θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Σε παρακαλώ θέλω να δεχτείς την πρόταση του Ντίνου και να του πουλήσεις το μερίδιό σου στον “Παράδεισο”. Σκέψου μια τιμή και συζητήστε πώς μπορεί να γίνει».

Ο Σίμος αυτή τη φορά δεν λέει όχι και μάλιστα δείχνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση της Αμαλίας, ενώ λίγο αργότερα που συναντάει τον Ντίνο τού ανακοινώνει την απόφασή του: «Σκέφτηκα πολύ καλά την πρότασή σου και αποφάσισα ότι δεν θα είχα πρόβλημα να σου δώσω το μερίδιό μου, αρκεί να βρούμε έναν τρόπο που να με συμφέρει», του λέει, αφήνοντάς τον έκπληκτο: «Μην ανησυχείς, δεν θα βγεις χαμένος», του απαντάει.
Για χάρη λοιπόν και μόνο της Αμαλίας, ο Σίμος δέχεται την πρόταση του Ντίνου και μάλιστα ελπίζει να μπορεί σύντομα να του κάνει και μια ελκυστική προσφορά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Η Μιράντα αγαπάει εμένα!» - Ο Φώτης δίνει την χαριστική βολή στον Ντίνο

Την ίδια στιγμή, ο Πάρης μαθαίνει κάτι που τον κάνει κουρέλι. Η Αμαλία μετά από όλες τις πιέσεις που δέχτηκε, πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να σωθεί είναι να πάει να βρει τη Νέλλυ: «Σε παρακαλώ, δεν φεύγω αν δεν μου πεις την αλήθεια», της λέει αποφασισμένος. Ωστόσο η Νέλλυ συνεχίζει να επιμένει στο ψέμα: «Τι θέλεις να σου πω; Με βίασες, αυτή είναι η αλήθεια!», υποστηρίζει, κάνοντας ράκος τον Πάρη.

Ο Παράδεισος των κυριών Πάρης

Στον Παράδεισο των κυριών μαθαίνουν ότι η Νέλλυ είναι ηθοποιός

Λίγο αργότερα ο Στέφανος πλησιάζει ξανά τον Ρένο για να τα βρούνε, μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει, αλλά και για να μάθει από πού γνωρίζει τη Νέλλυ. Οταν μαθαίνει την αλήθεια, ο Στέφανος μεταφέρει την πληροφορία στην Ολγα και στη Γεωργία: «Η Νέλλυ είναι ηθοποιός και αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο. Ο Ρένος μου είπε ότι την ήξερε από παλιά. Μάλιστα είχαν γνωριστεί από έναν θίασο. Λογικά θα μπορούσε να την ξέρει και ο Σίμος», τους ενημερώνει και αμέσως το μυαλό τους πάει στο ότι κάποιος την έχει βάλει. Για τον Πάρη όμως το ποτήρι ξεχείλισε και λέει ευθέως στον Σίμο: «Ξέρω ότι εσύ κρύβεσαι πίσω απ’ όλα αυτά και είμαι αποφασισμένος να σε ξεσκεπάσω».

Ο Μάρκος και η Δωροθέα ζευγάρι

Η Δωροθέα ζηλεύει τη σχέση της Αμαλίας με τον Σίμο που δείχνουν ερωτευμένοι, όμως και η δική της σχέση με τον Μάρκο φαίνεται να προχωράει. Μάλιστα η Δωροθέα έχει μια συνάντηση με τον γιο του Μάρκου, τον Στέφανο, όπου γνωρίζονται καλύτερα. Οπως όλα δείχνουν, αρχίζουν να συμπαθούν ο ένας τον άλλον. Οσο περνάνε οι μέρες, ο Μάρκος και η Δωροθέα φλερτάρουν ακόμα πιο έντονα με αποτέλεσμα να αναθερμαίνουν τη σχέση τους και να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Παράδεισος των κυριών (7/2): Ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας! Ο λόγος που δηλητηριάζει μέρα με την μέρα το μυαλό του

Ο Παράδεισος των κυριών (26/1): Μετά την αποκάλυψη στον Ντίνο για την Αμαλία, την βρίσκουν νεκρή στο σπίτι της

Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτή είναι η μοίρα του Πάρη - Η απόφαση του δικαστηρίου για το βιασμό της Νέλλυς

Ο παράδεισος των κυριών: Την βρίσκει ο Πάρης νεκρή μέσα στο σπίτι της - «Αυτός τη σκότωσε και όχι μόνο αυτή»

Ο Παράδεισος των Κυριών (18/1): «Ξέρεις πολλά αλλά δεν μιλάς! Θέλετε να με καταστρέψετε όλοι» - Ο Ντίνος ξεσπά άγρια μπροστά στην Αμαλία μετά την απόφαση της Μιράντας

Ο Παράδεισος των κυριών (16/1): «Αλήθεια είναι» - Μια "απιστία" και ένας βιασμός αποκαλύπτεται απόψε

Ο Παράδεισος των κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου» - Η στιγμή που ο Ντίνος μαθαίνει την αλήθεια από την Μιράντα

Η Παραλία (9/1): «Βρήκα αυτή την...» - Η Υπάτια σοκάρεται με το μυστικό του Χάρι

Η παραλία: Ο Χάρι δεν χαίρεται με την εγκυμοσύνη της Υπάτιας

Τηλεθέαση 5/1: Πως έκλεισε η εβδομάδα για τα καθημερινά προγράμματα