Κάνε ότι κοιμάσαι (8/1): Ο Σταματάκης απειλεί τον Βασίλη - Θα μιλήσει στην αστυνομία;

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (8/1): Ο Σταματάκης απειλεί τον Βασίλη - Θα μιλήσει στην αστυνομία;

Τη Δευτέρα 8/1 το τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να παρακολουθήσει τις εξελίξεις της σειράς ''Κάνε ότι κοιμάσαι'' με το επεισόδιο να είναι συνταρακτικό μετά τις αποκαλύψεις του Σταματάκη στον Κάσδαγλη (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 8/1 εξελίξεις στη σειρά ''Κάνε ότι κοιμάσαι''

Επεισόδιο 31

Ο Σταματάκης προφασίζεται ότι χτύπησε τον Νικόλα για να προστατέψει την Πέρσα από τη βίαιη συμπεριφορά του. Η Πέρσα προκαλεί για μία ακόμα φορά εκνευρισμό και στους δύο, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, αυτή τη φορά όμως ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να την απομακρύνει από τη ζωή του.

Ο Πέτρος κρύβει από την Υπηρεσία Πληροφοριών ότι ο Λημνιός τον κατάλαβε στην παρακολούθηση που έκανε. Ο Σταματάκης απειλεί τον Βασίλη ότι αν μιλήσει στην Αστυνομία, θα μιλήσει στον γιο του που αγνοεί ότι ο Βασίλης είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Τρίτη 9/1

Επεισόδιο 32

Η Χρύσα υπόσχεται να προστατέψει την μαθήτρια που θα τους δώσει πληροφορίες, αλλά φοβάται να την εμπιστευτεί. Ο Κάσδαγλης ζητάει από τον Νικόλα να προσεγγίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του κολεγίου και να τους ενημερώσει με λεπτομέρειες για τη δράση του Σταματάκη.

Η Δάφνη έχει κι άλλους λόγους για να αμφιβάλλει για την αξιοπιστία του Λημνιού. Ποιος από τους μαθητές που αποβλήθηκαν πέρυσι για διακίνηση ναρκωτικών, επιστρέφει στο σχολείο; Για ποιο λόγο ανησυχούν κάποιοι μαθητές;