Να με φωνάζεις μαμά: Αυτή είναι η νέα δραματική σειρά του ALPHA με πρωταγωνίστρια την Μαρία Κίτσου

Το «Mother» είναι μια σειρά-κραυγή για την παιδική κακοποίηση

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ενάμιση χρόνο μετά το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 «Aγριες μέλισσες», η δημοφιλής πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα ολοκαίνουρια δραματική σειρά, που θα προβληθεί από το δεύτερο μισό της σεζόν στον ALPHA.

Οι ιθύνοντες του καναλιού της Παιανίας συνεχίζουν να επενδύουν στη μυθοπλασία, εντάσσοντας στη σκαλέτα του ενδιαφέρουσες σειρές. Ηδη έχει ανακοινωθεί το αστυνομικό σίριαλ με τίτλο «Σκαραβαίος» και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη, το οποίο στον προγραμματισμό θα πάρει τη θέση του «Γιατρού». Δεν είναι η μόνη όμως νέα σειρά με την οποία ο ALPHA θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του καθώς έρχεται νέα δραματική παραγωγή με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.

Η ηθοποιός, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία «Άγριες μέλισσες», θέλησε να αφοσιωθεί στο θέατρο και να μη βιαστεί για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αφήνοντας να κοπάσει ο απόηχος. Φαίνεται λοιπόν πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψει τηλεοπτικά. Η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί λέγεται «Mother» (αυτός είναι ο προσωρινός τίτλος) και τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της κωμωδίας «Φόνοι στο καμπαναριό» που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι. Μάλιστα το «Mother» θα είναι το πρώτο του εγχείρημα να σκηνοθετήσει δράμα. Η σειρά, που βασίζεται σε νοτιοκορεάτικη παραγωγή, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

Η παρουσίαση της ξένης version του Mother που έρχεται στον ALPHA

Το «Mother» είναι μια σειρά-κραυγή για την παιδική κακοποίηση. Η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί μια αναπληρώτρια δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο. Μια από τις μαθήτριές της τραβάει την προσοχή της λόγω της απεριποίητης εμφάνισής της. Είναι εννέα ετών, αλλά δεν ξέρει να διαβάζει καλά, φαίνεται υποσιτισμένη, κάπως χαμένη, και μερικές φορές έχει μώλωπες στο σώμα. Ολα αυτά τη μετατρέπουν σε εύκολο στόχο για τα υπόλοιπα παιδιά που της κάνουν μπούλινγκ. Η δασκάλα προσπαθεί να την προσεγγίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά η μικρή δικαιολογεί πάντα τη μητέρα της.

Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι το παιδί κακοποιείται στο σπίτι βάναυσα από την ίδια τη μάνα της, και δεν ξέρει πώς να ενεργήσει. Μέσα από μια σειρά γεγονότων και την ακατανίκητη παρόρμησή της, αποφασίζει να βοηθήσει από το μικρό πλάσμα, το οποίο έχει αγαπήσει και το απάγει. Ετσι αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό και στον δρόμο των δύο ηρωίδων, της μικρής και της μεγάλης, μπαίνουν εχθροί αλλά και σύμμαχοι.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το περιοδικό Tv24