Παγιδευμένοι: «Θα τιναχτούν όλα στον αέρα» - Ανακαλύπτει πως ο γιος της δεν είναι πραγματικό της παιδί και τρελαίνεται

Οι εβδομαδιαίες (15-16/1) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Θα τιναχτούν όλα στον αέρα» - Ανακαλύπτει πως ο γιος της δεν είναι πραγματικό της παιδί και τρελαίνεται

Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, ο Δημήτρης με τον Ανδρέα πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στους πραγματικούς ενόχους της δολοφονίας του Ακη, ενώ η Αννα έρχεται σε ρήξη με την Αγγελική.

Οι εβδομαδιαίες (15-16/1) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 15/1 Επεισόδιο 25

Η Aννα βρίσκει τον Νίκο τραυματισμένο και σοκάρεται με την εξήγηση που της δίνει για τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Της αποκαλύπτει ότι χτύπησε τον Ακη κι εκείνος τον πυροβόλησε, αλλά τίποτα για τον φόνο. Η Αννα αρχίζει να φωνάζει γιατί δεν της είπαν τίποτα. «Είχαμε κόσμο χθες. Δεν ήθελα να τους ανησυχήσω», της απαντάει η Ειρήνη. Η κοπέλα πάει να τηλεφωνήσει στον Δημήτρη, αλλά δεν απαντά. Ο Νίκος της εξηγεί ότι πήγαινε γυρεύοντας, ενώ η Λίνα κλαίει για να μη βάλουν τον πατέρα της στη φυλακή. Την παρακαλούν να μην πει τίποτα στον άντρα της.

Στο μεταξύ η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνας έχει πει ψέματα στην κατάθεσή του και αρχίζει να το ψάχνει περισσότερο, πιστεύοντας ότι αυτός έχει σκοτώσει τη γυναίκα και το παιδί του. Οταν συναντιέται με την Αννα, της λέει: «Ο πελάτης σου ψεύδεται». Τον ξανακαλούν σε ανάκριση. Εκείνος λέει ότι έφυγε από το ξενοδοχείο του το πρωί. Ομως το σύστημα παρακολούθησης κατέγραψε ότι έφυγε το προηγούμενο βράδυ. Η Αγγελική τον πιέζει και εκείνος αρνείται να μιλήσει. Τον συλλαμβάνει. Η Αννα επιμένει ότι ο Φαίδωνας είναι αθώος, ενώ η εισαγγελέας υποψιάζεται προμελετημένο έγκλημα. «Χωρίς πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα», επιμένει η Αννα. Ο Σταύρος μπαίνει στη μέση για να τις χωρίσει. Η σχέση της Αννας και της Αγγελικής κλονίζεται πλέον και η αντιπαράθεση οδηγεί σε πόλεμο μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του Αλέκου!

Τρίτη 16/1 Επεισόδιο 26

Ο Δημήτρης και ο Αντρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Ακη, πιστεύοντας ότι ο Κάρλος δεν τους λέει αλήθεια.

Την ίδια στιγμή ο Σπύρος θα κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη για τη Μελίνα και τον γιο της, ότι δεν είναι παιδί της, ενώ μια πληροφορία που θα πάρει ο Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα ψέμα και θα καταλάβει ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν είναι τόσο αθώοι όσο δείχνουν. Μαζί με τον Ανδρέα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι δικοί τους άνθρωποι τους λένε ψέματα και αποφασίζουν να το ερευνήσουν μόνοι τους, ελπίζοντας ότι οι υποψίες τους θα αποδειχτούν αβάσιμες. «Λες να είναι μπλεγμένοι στη δολοφονία του Ακη; Ποιος μπορεί να το έκανε;», αναρωτιέται ο Ανδρέας και ο φίλος το, τού λέει ότι αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως. Αργότερα ο Ανδρέας «ψαρεύει» την κόρη του, όμως εκείνη δεν του δίνει την απάντηση που περιμένει να ακούσει: «Ή είναι πολύ έξυπνη ή λέει την αλήθεια», λέει αργότερα στον Δημήτρη.

Η Αννα, μετά τις επισκέψεις της σε δύο μάρτυρες-κλειδιά, καταφέρνει να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση εξαφάνισης της γυναίκας και της κόρης του Φαίδωνα. Το γεγονός ότι αυτό γίνεται χωρίς την άδεια της αστυνομίας προκαλεί την οργή της Αγγελικής και οδηγεί τη σχέση των δύο γυναικών σε ρήξη. «Αν συνεχίσει έτσι θα την καταγγείλω. Αλλο η δουλειά και άλλο η φιλία», λέει στον Σταύρο.

Την ίδια στιγμή η Λίνα, ο Θοδωρής και η Δανάη εξακολουθούν να μη βρίσκουν τη Νεφέλη και αυτό τους ανησυχεί. Θέλουν να τη βρουν πριν την αστυνομία για να της πουν τι θα πει κι εκείνη με τη σειρά της για την ημέρα εκείνη στην ταράτσα.

Ο Σταύρος και η Αγγελική βλέπουν την προσωπική τους ζωή πρώτο θέμα στον κίτρινο Τύπο. Οταν κυκλοφορούν τα νέα, υπάρχει ένας μικρός πανικός και μια ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Αγγελική αποφεύγει τον Σταύρο όπου κι αν τον δει μέσα στην εισαγγελία. Εκείνος όμως τη βρίσκει: «Τι θα γίνει; Θα κρυβόμαστε; Είναι κακό που ερωτευτήκαμε; Υπάρχουν τέτοιοι νόμοι που να μας το απαγορεύουν;», τη ρωτάει. «Δεν το μετανιώνω, το ξέρεις, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο», είναι η απάντησή της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα και ο Δημήτρης έρχονται κοντά σε μια βραδιά ρομαντική και ερωτική, αποκλειστικά και μόνο για τους δυο τους, χωρίς να υποψιάζονται όλα όσα έχουν συμβεί, αλλά και τι τους περιμένει. Παράλληλα, ένα στοιχείο που θα ανακαλύψει ο Κυριάκος ενοχοποιεί έναν δικό του συνεργάτη στην υπόθεση της δολοφονίας του Ακη. Ποιος είναι αυτός και τι σχέση έχει με την υπόθεση; Μήπως είναι αυτός τελικά ο δολοφόνος;