Η Παραλία (15/1): «Θέλεις ακόμα να με παντρευτείς;» - Άλλοι χωρίζουν και άλλοι θα φάνε κουφέτα...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (15/1): «Θέλεις ακόμα να με παντρευτείς;» - Άλλοι χωρίζουν και άλλοι θα φάνε κουφέτα...

Η σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία, επιστρέφει απόψε (15/1) το βράδυ με ολοκαίνουριο επεισόδιο και σε αυτό ένα ζευγάρι θα χωρίσει οριστικά, ενώ η Υπατία με τον Χάρι φαίνονται έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τι θα δούμε απόψε (15/1) στην Παραλία

Επεισόδιο 73

Σε συνέχεια του «παράξενου» δείπνου της Υπατίας με τον Χάρι, η σχέση τους φαίνεται να μπαίνει σε νέα τροχιά, ενώ αποκαλύπτουν σιγά-σιγά και τα νέα τους στο υπόλοιπο χωριό. «Το ήξερα ότι θα χαρούν όλοι με την εγκυμοσύνη μου. Ο κόσμος εδώ με έχει μεγαλώσει. Με ξέρει από μικρό παιδί και λόγω του ότι η μητέρα μου δεν είναι ανάμεσά μας, θα κάνει τα πάντα για να μη μου λείψει τίποτα», θα πει στον άντρα που αγαπάει. Η σχέση του Γράντου με την Κερασία από την άλλη φαίνεται να καταλήγει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο, καθώς η Κερασία δείχνει να μην αντέχει άλλο. «Φαίνεται πως ο χωρισμός μας θα κάνει καλό και στους δυο μας. Ηρθε η ώρα να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους», θα του ανακοινώσει αποφασισμένη. Ο Σήφης αποκτά νέο ενδιαφέρον στη ζωή του και σε συνεργασία με τον Γράντο μπλέκουν στα «ψαρέματά» τους και τον Μαρκ. Η Αννα εξομολογείται τον πόνο της για τον Νικήτα στον παπα-Νικόλα, ενώ ο ίδιος ο Νικήτας, πιωμένος, μπλέκει ξανά το χωριό, αυτή τη φορά βγάζοντας τον Δημητρό στο προσκήνιο. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα ανησυχητικό περιστατικό ανάμεσα στον Δημητρό και τη Νάταλι περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα και τις πεποιθήσεις του χωριού για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Η πρωταγωνίστρια μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Οι αυριανές 16/1 εξελίξεις - Επεισόδιο 74

Ο Χάρι και η Υπατία κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Ο Τόμι εξομολογείται στη Νόνα τα συναισθήματά του για τον Λοΐζο, η οποία ανησυχεί πολύ. Μετά την ανάκριση υπό τη μορφή φιλικής βόλτας από τον Καραχάλιο στον Δημητρό, η Νικολίνα αναλαμβάνει δράση θέλοντας να βάλει φρένο στις έρευνες του αστυνομικού. Στο παιχνίδι παρασέρνει και τον Διονύση, ο οποίος προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του, έχει αποδείξει ότι μπορεί να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Οι αποκαλύψεις της έρευνας του Καραχάλιου για τον Αρχοντάκη θα σοκάρουν τους πάντες.