Η Μάγισσα (16/1): Η Αναχίτ κυριεύει την Θεοφανώ και διαπράττει φόνο - Αντρέι και Μπακού μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (16/1): Η Αναχίτ κυριεύει την Θεοφανώ και διαπράττει φόνο - Αντρέι και Μπακού μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η εγκυμοσύνη της Θεοφανώς έχει φέρει τα πάνω κάτω με πολλούς να την θέλουν νεκρή. Ο Αντρέι ωστόσο, θα είναι ο φύλακας άγγελος της και μαζί του θα αναπτύξει μια.. ιδιαίτερη σχέση ενώ θα κάνουν και έρωτα.

Οι σημερινές 16/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 42

Η Αναστασία έντρομη ενημερώνει πως άρπαξαν τη Θεοφανώ και ο Φρίξος με τη σειρά του το λέει στον Μάρκο. Εκείνος έξαλλος κινεί γη και ουρανό για να τη βρει, ενώ απειλεί θεούς και δαίμονες για όποιον κρύβεται πίσω από αυτό: «Μάρτυς μου ο Θεός θα υποφέρει όποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της Θεοφανώς και του παιδιού μου», ξεκαθαρίζει σε όλη την οικογένεια, ενώ οι ματιές ανάμεσα σε ένοχους και μη δίνουν και παίρνουν.

Το ίδιο ανάστατοι είναι και οι φίλοι της Θεοφανώς στο μαγειρείο, αλλά και ο Αντρέι που προσπαθεί κι εκείνος να τη βρει και να τη φέρει πίσω: «Ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο πως οι Τριβολαίοι θα τη σκοτώσουν, μπήκαν στον πύργο γιατί είχαν βοήθεια από κάποιον. Ποιος είναι αυτός που τη θέλει νεκρή;», τον ρωτάει και οι υποψίες του πέφτουν σε πολλούς. Η εξαφάνιση της Θεοφανώς ενώνει για λίγο τους δύο άντρες που αφήνουν πίσω τους την κόντρα που έχουν και ψάχνουν ό,τι στοιχείο μπορούν για να βρουν την κοπέλα. «Λέγε πού την έχετε, θα σας σκοτώσω», λέει στους άλλους θρήσκους που έχουν κατασκηνώσει έξω από τον πύργο, με τον Κανέλλο να προσπαθεί να τον συγκρατήσει: «Μάρκο, δεν είναι λύση αυτό, θα τη βρούμε».

Την ίδια ώρα, ο Αντρέι με τον Μπακού ψάχνουν στοιχεία για τον τρόπο που μπήκαν στον πύργο οι Τριβολαίοι και άρπαξαν τη Θεοφανώ και έρχονται αντιμέτωποι με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει, αφού τα στοιχεία οδηγούν στον Τζανή. «Πες μου πού είναι η Θεοφανώ και δεν θα μάθει κανείς ότι εσύ την έδιωξες», του λέει ξεκάθαρα και ο Τζανής για ακόμα μια φορά είναι ειρωνικός μαζί του: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις, Ρώσε. Και ποιος σου είπε ότι εγώ ξέρω πού είναι η δούλα; Αρκετή αναστάτωση μας έχει φέρει». Ο Αντρέι επιμένει: «Σου υπενθυμίζω ότι ο αδελφός σου ήταν ξεκάθαρος στο τι θα κάνει αυτόν που εξαφάνισε τη Θεοφανώ. Τι θα έλεγες να μάθει και για την κρυφή σχέση του αδελφού του με τη γυναίκα του;», τον εκβιάζει και ο Τζανής αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Κι ενώ όλοι ψάχνουν τη Θεοφανώ, η κοπέλα βρίσκεται δεμένη και χτυπημένη παλεύοντας να σωθεί από τους εχθρούς της, που απειλούν να τη σκοτώσουν. Η έκρηξη μιας αποθήκης, με μπαρούτι, θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους. Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξή τους θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα.

Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα. Η Αναχίτ, που γυρεύει εκδίκηση, κυριεύει την κόρη της και η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα. Ο Αντρέι φτάνει εκεί που βρίσκεται η Θεοφανώ και σοκάρεται από το θέαμα. Η κοπέλα είναι πεσμένη στο έδαφος μη έχοντας αίσθηση τι συνέβη και είναι μέσα στα αίματα. Ο Αντρέι με τον Μπακού τη φορτώνουν στο κάρο και τη γυρίζουν πίσω στον πύργο.

Ολοι μαθαίνουν τι έχει συμβεί και ο Μάρκος σοκάρεται από την πράξη της Θεοφανώς: «Δεν μπορεί η Θεοφανώ να έκανε κάτι τέτοιο! Είναι αδιανόητο», λέει και ο Μιχαήλ του απαντάει: «Σ’ έχει θολώσει ο έρωτάς σου για εκείνη και δεν βλέπεις την αλήθεια», ενώ η Δαμιανή συμπληρώνει: «Σ’ έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της, γιε μου. Μπορεί να έχει κάνει ξανά φόνο, σε καμία περίπτωση δεν τη θέλω εδώ μέσα», επιμένει.

Στο μεταξύ, μετά από το σκηνικό αυτό, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και η κοπέλα αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνον. Οπως άλλωστε έχει αποκτήσει και ο Αντρέι! Ετσι γεννιέται ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας, που θα καταλήξει και σε μια καυτή ερωτική βραδιά.

Δείτε επίσης: «Εσένα αγάπησα!» - Η Πολυξένη κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Δαμιανή και πεθαίνει!