Σασμός (17/1): «Τι δουλειά έχεις μαζί του;», «Τώρα εξηγούνται όλα» - Σούσουρο με τη νέα σχέση του Γιώργου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (17/1): «Τι δουλειά έχεις μαζί του;», «Τώρα εξηγούνται όλα»  - Σούσουρο με τη νέα σχέση του Γιώργου

Ο Σασμός έχει επιστρέψει με νέα επεισόδια μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές, αφού η βεντέτα έχει ανοίξει και πάλι. Θα επιστρέψει η Αργυρώ στην Κρήτη; Θα καταφέρει ο Αντρέας να ολοκληρώσει την επιθυμία του να σκοτώσει τον Μαθιό;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 55

Πολλά μίλια μακριά, στην Κρήτη, η επίσκεψη της Εύας και η κουβέντα της με τον Μαθιό αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετικές προθέσεις. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Τα δύο αδέλφια έχουν θορυβηθεί για τα καλά, με τον Τηλέμαχο να θέλει να κάνει πίσω. «Το στόμα σου θα το κρατήσεις κλειστό ό,τι κι αν γίνει. Και μπροστά να φέρουν τον Μηνά ή τον Γιάννο, εσύ θα τα αρνηθείς όλα. Πρόσεχε τις κουβέντες σου, δεν θα είμαι σε όλες τις καταθέσεις σου να σε σώνω. Αν σπάσεις εσύ, καήκαμε. Θα πάμε μέσα για πολλά χρόνια. Εχω κάμει φυλακή και πίστεψέ με, δεν θέλεις να το ζήσεις αυτό. Δεν θα το αντέξεις», του λέει ο Αντρέας κι εκείνος κατεβάζει το κεφάλι.

Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας, την ώρα που η Ντίνα αναρρώνει, υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη. Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, για ακόμη μια φορά ωστόσο δεν παίρνει σαφή απάντηση.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό - Ο όρκος της Καλλιόπης στον νεκρό της άντρα

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 56

Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη απολαμβάνουν, ενωμένοι πια, λίγες στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα, αλλά τους ταράζει για τα καλά ένα τηλεφώνημα που δέχονται. Ο Αντώνης προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, που είναι έτοιμος να λυγίσει, όταν ο Γιώργος μαθαίνει κάτι που δεν περίμενε να ακούσει. Η Βασιλική δεν μπορεί να πείσει τον Μαθιό να μείνει σπίτι και πάνε μαζί στο «σταματόδεντρο», όπου τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Σύσσωμη η Ανω Ποριά θα περάσει από το δωμάτιο της Ντίνας για να τη δει έπειτα από το χτύπημα του Γιάννου, ενώ ο Βαγγέλης δεν θα λείψει ούτε για ένα λεπτό από το πλευρό της. Ο Μαθιός και η Βασιλική θα είναι από τους πρώτους που θα χτυπήσουν την πόρτα του δωματίου της και μάλιστα η Βασιλική θα την ευχαριστήσει χίλιες φορές που έσωσε τον άντρα της. Λίγη ώρα αργότερα τα περαστικά της θα μεταφέρει και η Θοδώρα, η οποία θα της πει ότι τρόμαξε πολύ όταν έμαθε για το χτύπημά της. Μεταξύ άλλων όμως θα τη ρωτήσει και για την σχέση που έχει αρχίσει να δημιουργείται μεταξύ του Γιώργου και της Εύας.

Πριν ακόμα προλάβει η Ντίνα να απαντήσει, τη συζήτησή τους θα διακόψει ο Γιώργος που θα βρεθεί ξανά απέναντι από τη γυναίκα που δεν έχει πάψει ούτε λεπτό να αγαπά. «Συγγνώμη που διακόπτω, απλά ήθελα να δω αν είσαι καλά, Ντίνα. Βρήκα μια ώρα κενό και πετάχτηκα να σε δω. Λείπεις σε όλους μας», θα πει και η Θοδώρα θα λυγίσει που τον βλέπει ξανά. «Ετσι κι αλλιώς εγώ θα έφευγα», θα πει και θα κλείσει την πόρτα πίσω της. Η Ντίνα με τον Γιώργο θα κάνουν μια μεγάλη συζήτηση και μάλιστα θα συμβουλέψει τον συνάδελφό της να συνεχίσει να αδιαφορεί για εκείνη, αφού «πιάνει», καθώς η Θοδώρα έχει αρχίσει να ανησυχεί για τις κινήσεις εκείνου.