Έρωτας Φυγάς: «Απερίγραπτη η συγκίνηση και η χαρά μας απόψε...» - Χαμός στο Twitter για την επιστροφή της σειράς

Δείτε τα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Απερίγραπτη η συγκίνηση και η χαρά μας απόψε...» - Χαμός στο Twitter για την επιστροφή της σειράς

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 18/1, η πολυαναμενώμενη σειρά Έρωτας Φυγάς, που μετά από ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ, στην συχνότητα του ΑΝΤ1, με το τηλεοπτικό κοινό να είναι καθηλωμένο στις οθόνες του.

Υπνεθυμίζουμε ότι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα το κανάλι του Open προχώρησε στο πρόωρο τέλος της σειράς, αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο πάρα πολύ υψηλό κόστος παραγωγής. Οι ηθοποιοί, χωρίς να γνωρίζουν κάτι νωρίτερα, ενημερώθηκαν μέσω ενός Ε- mail από την εταιρεία παραγωγής για την εξέλιξη της πορείας της σειράς.(δείτε εδώ). Ωστόσο μετά από μια τεράστια αναταραχή που προκλήθηκε, ο Έρωτας Φυγάς, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη.

Σήμερα παρακολουθήσαμε τον Μάρκο με την Αλεξάνδρα να ζουν τον έρωτα τους χωρίς να κρύβονται αλλά και την προσπάθεια της Μαργέτας να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Θύμιο για να την βοηθάει.

Τα σχολία στο Twitter για την επιστροφή του Έρωτα Φυγά

Οι fans στο Twitter, περίμεναν με το κινητό ανα χείρας ενώ τα σχόλια και τα μηνύματα αγάπης ήταν εκατοντάδες. Το τηλεοπτικό κοινό, σχολίασε κάθε σκηνή του πρώτου επεισοδίου και ευχαρίστησε το κανάλι του Αντ1, για την μεγάλη χαρά που τους έδωσε, να παρακολουθήσουν και πάλι την αγαπημένη τους σειρά.

Δείτε εδώ:

Η ανάρτηση του ΑΝΤ1 για την σειρά

Το μεσημέρι της Τετάρτης 17/1, το επίσημο προφιλ του ΑΝΤ1 στο Ιnstagram, δημοσίευσε ένα βίντεο με τα μηνύματα των πρωταγωνιστών της σειράς, όπου ευχαριστούν το τηλεοπτικό κοινό για την στήριξή του και του υπενθυμίζουν την μεγάλη επιστροφή τους.

Δείτε εδώ την ανάρτηση: