Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (20/1): Ο Μηνάς συνειδητοποιεί τα αισθήματα του προς τη Ζουζού

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (20/1): Ο Μηνάς συνειδητοποιεί τα αισθήματα του προς τη Ζουζού

Το Σάββατο 20/1 η σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα θα κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και θα χαρίσει άπλετο γέλιο με τις εξελίξεις του νέου επεισοδίου (δείτε εδώ την αποκάλυψη που τάραξε τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη σχετικά με το σίριαλ).

Οι σημερινές 20/1 εξελίξεις για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Επεισόδιο 19

Ο Μηνάς συνειδητοποιεί τα αισθήματα του προς τη Ζουζού και πάει να κάνει ένα παραπάνω βήμα. Αλλά δεν είναι εύκολο... Ο Ηλίας ψάχνει την Τούλα για μέρες και δεν την βρίσκει. Όταν τα καταφέρνει, η Τούλα του ανακοινώνει κάτι δυσάρεστο. Η Ξένια και ο Μπάμπης κερδίζουν στο καζίνο. Κι ενώ η Ξένια κάνει όνειρα για αυτά τα λεφτά, ο Μπάμπης τα εξαφανίζει μαγικά... Ο Κανάτης πιέζει τον Φάνη να μιλήσει στη Ζωή για τα συναισθήματά του, αλλά τελικά στ' αυτιά της Ζωής φτάνει μια πολύ περίεργη πληροφορία...

Κυριακή 21/1

Επεισόδιο 20

Η Ζωή δείχνει πλέον να έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της και ο Φάνης αποφασίζει να της αποκαλύψει τα συναισθήματά του… Ο Μηνάς έρχεται αντιμέτωπος με τον… Ντάρθ Βέιντερ. Μόνο που πίσω από τη μάσκα, κρύβεται η Βουλίτσα. Αλλά η Ζουζού, δεν μπορεί να τη δει…Ο Ηλίας ασχολείται με τον παράνομο έρωτα δυο γειτόνων, μήπως καταλάβει κάτι η Τούλα, αλλά εκείνη περιμένει μήνυμα από τον Βασιλάκη. Μια προπόνηση σε μια εφηβική ομάδα ποδοσφαίρου, πυροδοτεί εξελίξεις στη ζωή του Μπάμπη.