Οι Παγιδευμένοι (23/1): Ο Δημήτρης "λυγίζει" και καταρρέει στο άκουσμα της δολοφονίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Παγιδευμένοι (23/1): Ο Δημήτρης

Στο σημερινό 23/1 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι (που θα προβληθεί μετά τη Μάγισσα - δείτε τις εξελίξεις), θα παρακολουθήσουμε μεταξύ άλλων, την Aννα να ζητάει επίμονα από την οικογένειά της να της πει την αλήθεια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 28

«Ποιος σε πυροβόλησε;», ρωτάει τον Νίκο. Η Ειρήνη μπαίνει μπροστά. «Πιστεύεις αυτόν τον Περικλή και όχι εμάς;», της φωνάζει. Η Αννα είναι έτοιμη να πάρει τηλέφωνο και να τα αποκαλύψει όλα στον Δημήτρη. Ο Γεράσιμος, όμως, θα είναι τελικά αυτός που θα της δώσει τις απαντήσεις που έψαχνε. «Μας αφορά όλους αυτή η υπόθεση», είναι τα λόγια του.

Ο Δημήτρης με τον Ανδρέα ακολουθούν τα στοιχεία και φοβούνται ότι οι υποψίες τους θα βγουν αληθινές. Τα στοιχεία τούς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δικοί τους εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στη δολοφονία του Ακη. Ο Δημήτρης, καταρρακωμένος από τη συνειδητοποίηση αυτή, παραδίδει την υπόθεση στον Σταύρο και ξεκινάνε να παίρνουν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας, για το τι συνέβη τελικά την ημέρα που σκοτώθηκε Ακης.

Η Αννα αναλαμβάνει δικηγόρος υπεράσπισης των συγγενών των δικών της και του Δημήτρη. Η Ειρήνη ανακρίνεται: «Ο Ακης ήθελε να φύγει σαν να μην έκανε τίποτα. Δεν θα αποδιδόταν η δικαιοσύνη. Υπήρχε ένα φτυάρι. Το πήρα και τον χτύπησα στο κεφάλι. Με έσπρωξε και χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο. Μας απείλησε με το όπλο. Αρπαξε τη Λίνα, πυροβόλησε τον Νίκο και κλώτσησε τη Χρύσα. Ολοι τρέξαμε στον Νίκο και τότε έφυγε», είναι τα λόγια της. Ολοι στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την ίδια ιστορία. Ο Δημήτρης φωνάζει στον Θοδωρή: «Πόσες φορές θα το ξαναζήσουμε αυτό; Δεν έβαλες μυαλό; Δεν πήρες το μάθημά σου; Την επόμενη φορά θα σου γυρίσω την πλάτη».

Οι καταθέσεις και η υποψία

Ο Αλέκος αρνείται ότι ο Ιάσονας είναι γιος του, αλλά η Υβόννη είναι αποφασισμένη να του το αποδείξει. «Να κάνεις ένα τεστ DNA», του λέει και συνεχίζει: «Και το παιδί ψάχνει δουλειά. Του ταιριάζει εδώ». Εκείνος αντιστέκεται αλλά δεν μπορεί να της φέρει αντίρρηση από τη στιγμή που πλέον την έχει ανάγκη και τον παίρνει στο γραφείο. Στο μεταξύ οι καταθέσεις όλων όσοι είδαν για τελευταία φορά τον Ακη συνεχίζονται. Φαίνεται πως είναι καλά προετοιμασμένοι, όμως δεν λένε την αλήθεια και ο Δημήτρης υποψιάζεται ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στην ιστορία από αυτά που αναφέρουν.