Ο πρώτος από εμάς (24/1): «Μη νομίζεις ότι δεν ξέρω τα πάντα για την εγκυμοσύνη της Κάτιας!» - Η στιγμή της αλήθειας

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (24/1): «Μη νομίζεις ότι δεν ξέρω τα πάντα για την εγκυμοσύνη της Κάτιας!» - Η στιγμή της αλήθειας

Το βράδυ της Τετάρτης 24/1 στο κανάλι του ΑΝΤ1 θα προβληθεί το ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Ο πρώτος από εμάς". Σε αυτό φαίνεται πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για την Κάτια, τον Άλκη και το παιδί που περιμένουν, καθώς η αλήθεια θα "σκάσει" (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση).

Τι θα δούμε απόψε (24/1) στο "Ο πρώτος από εμάς"

Επεισόδιο 30

Η Κάτια ζητά εξηγήσεις από τον Aλκη για το φιλί του με τη Θάλεια. Νικόλας και Eλενα έρχονται πιο κοντά, μετά τη στήριξή του στην απόφαση της Eλενας να γίνει μητέρα, με φόντο την αδιάκριτη και φορτική μητέρα της (Ελενα Κρίτα). Στο μεταξύ η απόφαση του Φίλιππου να προσλάβει τον Κοσμά, θα φέρει ευτράπελα στο γραφείο, ενώ η συνάντηση του Νώντα και της Σόφιας θα πυροδοτήσει το παλιό πάθος τους. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η στήριξη της Ελσας στη συμμαθήτρια της, θα κάνει τον Μάριο να τη δει με άλλο μάτι, αλλά ο Τάσος θα ξαναμπεί στον δρόμο τους. Μέσα σε όλα, ο Αλκης και η Κάτια κανονίζουν γεύμα με τον Εβαν. Ηρθε η ώρα να ειπωθούν αλήθειες;

Οι πιο δύσκολες σκηνές της Αθηνάς Οικονομάκου στη σειρά

Με αφορμή τη σειρά του ΑΝΤ1 Ο Πρώτος από Εμάς, όπου και πρωταγωνιστεί, η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τύπος Tv και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να φέρει εις πέρας αλλά και το τέλος της σειράς.

Ξέρετε το τέλος της σειράς;

Επειδή βασίζεται σε αργεντίνικο φορτμάτ, γνωρίζουμε το τέλος. Νομίζω όμως ότι στην ελληνική μεταφορά δεν θα είναι ίδιο.

Δείτε επίσης: «Πολύ δεύτερο» - Θύελλα αντιδράσεων κάτω από τη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με την άσεμνη χειρονομία

Ποιο θα ήθελες να είναι το φινάλε της ηρωίδας σου;

Όλοι θα θέλαμε να εφαρμοστεί το «ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα»! Αμφιταλαντεύομαι, όμως, για το ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος.

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές;

Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν οι πρώτες σκηνές στο νοσοκομείο, που μάθαμε ότι ο Άλκης ήταν άρρωστος. Ήταν βαρύ το κλίμα. Να πω, πάντως, ότι γενικά τα γυρίσματα είναι δύσκολα. Υπάρχουν ημέρες που φεύγω από το γύρισμα και στο δρόμο της επιστροφής έχω θολούρα στα μάτια μου.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ