ALPHA: Δυσάρεστα νέα για τον Σασμό

Αντίο λέμε...

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
ALPHA: Δυσάρεστα νέα για τον Σασμό

Ο ALPHA θέλει τον “Σασμό”, οι πρωταγωνιστές όμως μπορούν να συνεχίσουν; Ιδού η απορία και υπάρχει απάντηση ... Γιατί ναι μεν η επιτυχημένη σειρά του καναλιού “Σασμός” που δέχεται και την 3η χρονιά συνεχόμενες επιθέσεις αγάπης από το κοινό στην τηλεθέαση, θα μπορούσε να συνεχίσει και 4η σεζόν, οι ηθοποιοί έχουν τις αντιρρήσεις τους και επιθυμούν να σταματήσει.

Παρά το ότι λοιπόν ακόμα και ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς Σπύρος Πετρουλάκης, έχει εξετάσει καθώς φαίνεται όλα τα ενδεχόμενα μήπως και συνεχίσει την ιστορία του και για την επόμενη χρονιά, εκείνοι που δεν θέλουν είναι ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές που έχουν ήδη ζητήσει να αποχωρήσουν οικειοθελώς με πρώτη και καλύτερη την Μαρία Τζομπανάκη.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αποχώρησε και το ανακοίνωσε η Τζομπανάκη - «Εξαιρετική συνεργασία!»

«Βρισκόμαστε στην φάση συζητήσεων για τον Σασμό. Θα ήθελα να εξελιχθεί και να τελειώσει όπως άρχισε» έχει πει η πρωταγωνίστρια και η αλήθεια είναι ότι από την μια πλευρά έχει αγαπήσει τόσο πολύ τον ρόλο της Καλλιόπης που δεν θέλει τόσο εύκολα να τον αποχωριστεί, έχει όμως προβληματιστεί γιατί έχει και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις – οι περισσότερες με έδρα την Νέα Υόρκη – που δεν μπορούν να δρομολογηθούν και αναβάλλονται συνεχώς λόγω των καθημερινών της γυρισμάτων.

Οι εναλλακτικές προτάσεις του ALPHA

Ο Μαθιός από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Απαρηγόρητοι μάλλον θα είναι στο τέλος της χρονιάς οι φανατικοί τηλεθεατές, αφού κατά 90%, θα πέσει η αυλαία για την αγαπημένη σειρά με επιτυχία και θα κλείσει ο κύκλος των επεισοδίων, χωρίς να ξεχειλώσει. Δεν είναι μόνον η Μαρία Τζομπανάκη που έχει και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα, είναι και άλλοι ηθοποιοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν οικειοθελώς και να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον “Σασμό”.

Από την πλευρά του βέβαια το κανάλι έχει κάνει, κάθε τόσο πολλές προσπάθειες, όλες όμως έπεσαν στο κενό. Οι συζητήσεις με τον Σπύρο Πετρουλάκη και οι εναλλακτικές που πρότειναν – ακόμα και αλλαγές σε πρόσωπα - μήπως και κρατήσουν την σειρά στο δυναμικό τους, ήταν αρκετές, δεν είχαν όμως κανένα θετικό αντίκρισμα, όπως και αρνητική ήταν η απάντηση του συγγραφέα να υπάρξει prequel της σειράς.