Σασμός: Αποχώρησε και το ανακοίνωσε η Τζομπανάκη - «Εξαιρετική συνεργασία!»

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός: Αποχώρησε και το ανακοίνωσε η Τζομπανάκη - «Εξαιρετική συνεργασία!»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εισέβαλλε στον τρίτο κύκλο του Σασμού και έφερε τα πάνω κάτω στην προσπάθειά του να κάνει τους Σταματάκηδες να πληρώσουν για τα βάσανα της οικογένειάς του, ωστόσο φαίνεται πως δεν μπορεί να τα καταφέρει και έτσι θα αποχωρήσει από την σειρά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να βρίσκεται στο επιτυχημένο σίριαλ για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και παρόλο που του έγινε πρόταση ώστε ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει, εκείνος αρνήθηκε λόγω λοιπών του επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη για την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από τον Σασμό

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, φαίνεται πως ολοκληρώνονται και τα γυρίσματα από τα τελευταία επεισόδια στα οποία θα εμφανίζεται και γι' αυτό η Μαρία Τζομπανάκη, η θανάσιμη εχθρός του στην Άνω Ποριά, γνωστή και ως Καπετάνισσα, θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Βασίλη μου εξαιρετική συνεργασία! Όλα να σου πηγαίνουν καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

Δείτε επίσης: Σασμός - νέα επεισόδια: Επιστρέφει ο πατέρας του Αντρέα!

Αυτό είναι το τραγικό του τέλος

Επέστρεψε στην Ανω Ποριά ξαφνικά, δημιουργώντας προβλήματα στις δύο οικογένειες και με τον ίδιο τρόπο θα φύγει κιόλας από τον Σασμό... Ο Αντρέας Βρουλάκης θα κάνει την κίνηση που κανείς δεν περίμενε, αφήνοντας πίσω του μόνο συντρίμμια.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Οταν πάτησε το πόδι του στα εδάφη της Κρήτης, η χαρά όλων ήταν μεγάλη. Η οικογένειά του τον αγκάλιασε, ο αδελφός του ακόμα περισσότερο και όλοι ήλπιζαν πως η επιστροφή του από την Τουρκία, μόνο με καλούς οιωνούς είχε στεφθεί. Σύντομα όμως, όλοι έμαθαν πως ο λόγος που θέλησε ο Αντρέας να γίνει μόνιμος κάτοικος της Ανω Ποριάς ήταν για να εκδικηθεί τον θάνατο της μάνας του Μαρίας. Ετσι, άρχισε σιγά-σιγά να καταστρώνει τα παράνομα σχέδιά του για να καταστρέψει κυρίως την Καλλιόπη και την οικογένειά της, αφού ο αδελφός του άντρα της, Ρούσσος, σύμφωνα με εκείνον, οδήγησε τη μητέρα του στην αυτοκτονία. Σε όλα αυτά δεν βρήκε συμμάχους. Η οικογένειά του, οι Βρουλάκηδες, ετοιμάζονταν να κάνουν σασμό με τους αιώνιους εχθρούς τους, γεγονός που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο του 2024 - Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων έφτασε!

Πίσω από όλα αυτά όμως υπάρχουν μυστικά που εκείνος δεν ξέρει αλλά θα μάθει. Και αυτά θα τον κλονίσουν. Αρχικά, ο Παύλος του μίλησε για το κτήμα που άφησε ο Ρούσσος σε εκείνον και τον Τηλέμαχο και εκείνος άρχισε να το διεκδικεί από την Καλλιόπη. «Δεν βάλατε χέρι μόνο στα κοπέλια μας αλλά και στα κτήματά μας. Ο,τι ανήκει σε μένα και τον αδελφό μου θα το πάρω πίσω», της είχε πει και εκείνη του υπέδειξε να ζητήσει ό,τι θέλει από εκείνους που πρέπει. Ο Αντρέας όμως που δεν έχει μάθει να μένει στα λόγια, άρχισε να ψάχνει τον Ρούσσο στη Στοκχόλμη, χωρίς όμως αποτελέσματα.

Στο μεταξύ η γιαγιά Ειρήνη, όπως θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν τη νέα χρονιά, θα αποφασίσει να μιλήσει μαζί του για ύστατη φορά γιατί έχει αρχίσει να νιώθει πως το κακό πλησιάζει απειλητικά. «Τούτη είναι η τελευταία μας συνάντηση. Φύγε, Αντρέα. Δεν έχεις θέση σε τούτο τον τόπο. Ούλα θα μπορούσα να στα συγχωρήσω. Το πιο μεγάλο, το πιο βαρύ έγκλημα. Αλλά οι αποθαμένοι, σε τούτα τα χώματα, είναι ιεροί. Κι εσύ δεν σεβάστηκες τον νεκρό μιας οικογένειας που έφυγε από σφάλμα δικό μας. Και αυτό γκρεμίζει ό,τι με κρατά δεμένη μαζί σου». Ο Αντρέας θα σηκωθεί και θα φύγει κλαμένος, αλλάζοντας για τα καλά ρότα στα σχέδιά του.

Σασμός το τέλος του Αντρέα

Μετά τη γιαγιά, σειρά θα πάρει ο Τηλέμαχος που θα μηνύσει στον αδελφό του ότι «ξετέλεψε από τους Σταματάκηδες». Για την ακρίβεια θα πει στον Αντρέα πως δεν θα σταματήσει να τον στηρίζει, όμως θα πρέπει να πάψει να ελπίζει στη βοήθειά του όταν πρόκειται για τα σκοτεινά του σχέδια. Ο Αντρέας θα νιώσει ξαφνικά μόνος και ανήμπορος. Δεν θα έχει πρόσωπο δικό του να στραφεί, ενώ τη χαριστική βολή θα του τη δώσει η Εύα που θα του ξεκαθαρίσει πως τον βλέπει φιλικά.

Δείτε επίσης: Σε σχέση Σαμαρά & Δαδακαρίδης στον Σασμό - Πως η άσχημη γνωριμία τους θα γίνει έρωτας

Μετά από σκέψη λοιπόν θα βρεθεί στο σπίτι τής «καπετάνισσας», όπου και θα της κάνει μια πρόταση. «Εχω ένα γράμμα στην κατοχή μου που αν γίνει γνωστό θα αναγκαστείς να μου δώσεις το χωράφι που είχε μελετήσει ο Ρούσσος για τη μάνα μου. Για να μην το κάνω, δώσε μου χρήματα και δεν θα με δεις ποτέ ξανά μπροστά σου», της λέει και η Καλλιόπη αντί να δει την πρότασή του ως τη σωτηρία της, του ανακοινώνει πως από εκείνη δεν δέχεται τον εκβιασμό του και δεν θα πάρει ούτε φράγκο. Τον προειδοποιεί ωστόσο πως δεν θέλει να πατήσει ξανά το πόδι του στο σπίτι της γιατί θα μιλήσει με την αστυνομία.

Ο Αντρέας θα βάλει το κεφάλι κάτω και θα φύγει. Ολα τα παραπάνω θα γίνουν γνωστά και τότε η δεύτερη μάνα του, όπως την αποκαλεί, η γιαγιά Ειρήνη, θα αποφασίσει να τον συναντήσει για να του δώσει τη χαριστική βολή. Θα του πει πως εκείνος και ο Τηλέμαχος είναι παιδιά του Ρούσσου, συνεπώς πως έχουν αίμα Σταματάκη. «Τι είναι αυτό τώρα, θεία; Κάποιο νέο αστείο για να με διώξεις από το χωριό μια και καλή;», θα την ρωτήσει και εκείνη θα του αποκαλύψει. «Όχι, αγόρι μου. Ο λόγος που έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό και δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό για το γράμμα της Μαρίας είναι αυτός. Φοβόμουν την αντίδρασή σου. Γι’ αυτό σε παρακαλούσα να φύγεις για να μη μάθεις, μα εδά δεν έχω άλλη επιλογή. Γιατί η αλήθεια μπορεί να σε σκότωνε».

Ο άντρας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και χωρίς να δώσει λόγο σε κανέναν θα φύγει από το χωριό που μόνο πίκρες του χαρίζει. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα κατευθυνθεί στο βουνό και τα ίχνη του θα χαθούν για πάντα. Απαντες θα αρχίσουν να τον ψάχνουν, μα κανείς δεν θα μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για την εξαφάνισή του. Οι υποψίες θα πέσουν πάνω στην Καλλιόπη καθώς εκείνη τον αντάμωσε λίγο πριν φύγει, όμως η γιαγιά που θα ξέρει την αλήθεια, θα μιλήσει πλέον ανοιχτά.

Δεν πέφτουν όμως αδίκως όλες οι υποψίες πάνω στην Καλλιόπη, αφού σύμφωνα με νέο αποκλειστικό μας, θα τον πυροβολήσει μετά την αποκάλυψη του πως αυτός σκότωσε τον άντρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός (29/1): «Θες να χυθεί κι άλλο αίμα στο χωριό;» - Ανατριχιάζει το σημερινό επεισόδιο

Σασμός: Ο Αστέρης νονός του παιδιού της Βασιλικής και του Μαθιού - Το δολοφονικό σχέδιο για τον Σταματάκη πριν εκείνη γεννήσει

Σασμός: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει

Σασμός (25/1): «Στο αίμα μας δεν κυλάει το ίδιο αίμα», «Η αλήθεια είναι σαν το δηλητήριο» - Ποιανού παιδί είναι ο Ανδρέας;

Σασμός: Η Βασιλική συλλαμβάνεται για φόνο - Το τεστ DNA που την "καίει"

Σασμός (24/1): Ο άλλοτε σκληρός Αντρέας "λυγίζει" - Όλη η οικογένεια του, του γυρνάει την πλάτη

Σασμός (23/1): «Ο Μαθιός είναι δολοφόνος» - Η Αργυρώ δεν αντέχει το βάρος και "σπάει" τη σιωπή της

Σασμός: Η Αργυρώ αποκαλύπτει το φονιά του Στεφανή - Στα μαχαίρια Βασιλική & Βρουλάκαινα, σε τραγική κατάσταση ο Αστέρης

Alpha: Η απόφαση του σταθμού για την τέταρτη σεζόν του Σασμού - Τι θα συμβεί;

Σασμός: Στη φυλακή ο Παύλος - Σοκαριστικό αυτό που βρέθηκε χτισμένο στους τοίχους του οινοποιείου του