Η Μάγισσα: Το πιο σκληρό φονικό! Η Γερακίνα κόβει το κεφάλι του και το στέλνει δώρο στην Κυπριανή

Οι εικόνες θα σοκάρουν τους τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: Το πιο σκληρό φονικό! Η Γερακίνα κόβει το κεφάλι του και το στέλνει δώρο στην Κυπριανή

Εικόνες σοκ θα εξελιχθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα που για φέτος προβάλλεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αποκαλυφθεί πως ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου και νόμιμος δικαιούχος της αρχηγίας της οικογένειας Λάσκαρη.

Επίσης, πρόκειται να έρθουν στο φως πληροφορίες σχετικά με την δολοφονία της Αναχίτ, μητέρας της Θεοφανώς, την ώρα που η Κυπριανή θα βιαστεί να την σκοτώσει ώστε να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της. Πως δηλαδή, η Θεοφανώ είναι εξώγαμο παιδί του άντρα της και αδερφή του Σπήλιου - δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

Επίσης η ώρα της τιμωρίας της Μεταξίας και του Τζανή για την παράνομη σχέσης τους φτάνει. Η Κερασίνα θα αποκαλύψει το δεσμό τους μπροστά σε όλους στο οικογενειακό τραπέζι και θα επικρατήσει τεράστιο χάος αλλά και φυλάκιση - δείτε το αποκλειστικό.

Εξελίξεις Μάγισσας - Η Γερακίνα κάνει φονικό και στέλνει το κεφάλι του στην Πολυξένη

Μεταξύ άλλων έρχεται και ένα πολύ σκληρό φονικό στα επόμενα επεισόδια. Συγκεκριμένα, η Γερακίνα ποτέ δεν πίστεψε πως ο γιος της ο Πετρούνης αυτοκτόνησε επειδή πρόδωσε την οικογένεια του και ψάχνει με μανία να βρει το δολοφόνο του ώστε να πάρει εκδίκηση.

Η Μάγισσα Κυπριανή

Έχει υποψίες πως από πίσω κρύβεται ο Σπήλιος ο άνδρας της και η πεθερά της η Κυπριανή. Σύμφωνα λοιπόν με το Τηλέραμα πηγαίνει στον πύργο του Σκλαβούνου για να βρει τους υποτακτικούς της και με απειλές να τους αποσπάσει πληροφορίες. Βρίσκει όμως μόνο τον έναν. Προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια, δεν θα καταφέρει να του πάρει ούτε μια κουβέντα καθώς είναι αφοσιωμένος στην Κυπριανή. Το βλέμμα τους όμως θα προδώσει την αλήθεια και η Γερακίνα θα τον σφάξει.

Λίγες ώρες αργότερες ένα δέμα θα φτάσει στα χέρια της Γερακίνας και με το που το ανοίξει το αίμα της θα "παγώσει" όταν μέσα στο κουτί θα δει το κεφάλι του νεκρού υποτακτικού της.

Ο πόλεμος ανάμεσα τους ξεκινάει...