Μιχαήλ Ταμπακάκης - Spoiler μεγατόνων για το Ναυάγιο: «Θα είναι σοκ! Ο Άγγελος θα μάθει ότι...»

Στα επόμενα επεισόδια θα γίνει χαμός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μιχαήλ Ταμπακάκης - Spoiler μεγατόνων για το Ναυάγιο: «Θα είναι σοκ! Ο Άγγελος θα μάθει ότι...»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/1 στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, και συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη σχετικά με την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά του καναλιού, Ναυάγιο, η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία και έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη στιγμή.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, εξηγώντας κάποιες πτυχές του χαρακτήρα που υποδύεται και τον λόγο που συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο, έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη για το παρελθόν του, η οποία θα γίνει αντιληπτή και στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε επίσης: Καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής - Ο πρώην σύντροφος της Σάντυ Χατζηιωάννου πριν τον Μιχάλη Ταμπακάκη

Το spoiler του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το Ναυάγιο

«Για εμένα είναι συνειδητό να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Επειδή πέρυσι ήταν πολύ έντονα στο Μαύρο Ρόδο, δεν ήθελα να πάω πάλι στο ίδιο επειδή άρεσε, σε αυτή την ευκολία. Νομίζω πως ο ρόλος στο ‘Ναυάγιο’ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Φέτος ήθελα να κάνω θέατρο γιατί πέρσι είχα πολλή δουλειά και δεν έκανα. Οπότε αυτό κάπως κούμπωσε πολύ ωραία η σειρά γιατί μπορούσα. Επίσης, δεν πιστεύω στο μέγεθος των ρόλων. Είναι πολύ ευτυχές αυτό που συμβαίνει φέτος. Η δουλειά είναι πάρα πολύ καλή και ο καθένας στον τομέα του κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί», είπε αρχικά και επισήμανε για το σίριαλ και τον "Άγγελο" συγκεκριμένα:

«Είναι ένα παιδί που με συγκινεί η αθωότητά του. Οριακά έχω αρχίσει να αμφισβητώ το IQ του, δεν είναι πάρα πολύ έξυπνος. Είναι πολύ ευαίσθητος και δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Στην πορεία θα δούμε και άλλα πράγματα. Θα ‘’ξυπνήσει’’ κάποια στιγμή. Έχει ενδιαφέρον γιατί οι ρόλοι έχουν πια κλιμάκωση. Τον Ιπποκράτη τον ακολούθησα από θαυμασμό. Είναι σαν πρότυπο για αυτόν αλλά σιγά σιγά θα καταλάβει πως και δεν πάει καλά. Οι γονείς μου έχουν πεθάνει όταν ήμουν μικρός. Εγώ νομίζω πως ήταν ατύχημα αλλά θα μάθω πως κάηκαν σε μια φωτιά. Θα είναι σοκ».

Δείτε επίσης για το Ναυάγιο: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ