Η γη της ελιάς (29/1): Δύσκολες στιγμές για την Αθηνά - Μαθαίνει ότι η Φιλιώ...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (29/1): Δύσκολες στιγμές για την Αθηνά - Μαθαίνει ότι η Φιλιώ...

Νέα εβδομάδα ξεκινάει για την αγαπημένη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς. Όπως θα παρακολουθήσουμε, έχουμε μια επανασύνδεση, έναν γάμο έπειτα από μια επική πρόταση γάμου, ενώ η Αθηνά γεμάτη έρωτα για τον Τζον, μιλάει ανοιχτά την Φιλιώ.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 85

Η Φίλιππος τα ξαναβρίσκει με τη Βασιλική δίνοντας μεγάλη χαρά στη Χάιδω, καθώς η επανασύνδεση του ζευγαριού συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων της, για τα οποία ο Λυκούργος της ετοιμάζει ένα πάρτι-έκπληξη. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στη Φιλιώ για όσα σκαρφίζεται προκειμένου να την αποτρέψει από το να συναντά τον Τζον. Η μικρή όμως αισθάνεται ότι είναι βάρος και αναζητά «καταφύγιο» στο σπίτι της Μαργαρίτας.

Δείτε επίσης: Μαθαίνει για την αντροχωρίστρα που έχει μπει ανάμεσα τους και τον διατάζει «Χώρισε την»

Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί στα κρυφά με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη μυστική αποστολή. Παράλληλα ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο για τη διατροφή που είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ασπασία: «Δεν πρόκειται να την αφήσω έτσι. Ξέρω ότι η Ασπασία δεν έχει άλλους πόρους για να ζήσει», του λέει. Στο μεταξύ η Αριάδνη συναντά τυχαία στον δρόμο την Ιουλία και για πρώτη φορά κοντοστέκεται και τη χαιρετάει, δίνοντας μεγάλη χαρά στη μητέρα της.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 86

Ο Λυκούργος θέλει να εκφράσει την αγάπη του στη Χάιδω και της κάνει μια εξομολόγηση καρδιάς μαζί με ένα πολύ όμορφο δώρο. Λίγο αργότερα και ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδελφές έρχονται πιο κοντά και περνούν χρόνο μαζί. Την ίδια στιγμή ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμένη με κοντό και πορτοκαλί μαλλί και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη. Ετσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη: «Πάντως με την αστυνόμο φαίνεται ότι έχουν ξεκόψει. Αλλη μπαινοβγαίνει στο σπίτι του. Την είδα με τα ίδια μου τα μάτια», ισχυρίζεται στον Στράτο.

Ο Φίλιππος ζητάει συγγνώμη από την Αρετή: «Λυπάμαι πολύ για όσα είπα. Δεν τα εννοούσα, καταλαβαίνετε, πάνω στα νεύρα μου. Συγγνώμη», της ζητάει, αλλά εκείνη όχι μόνο δεν τη δέχεται, αλλά τον βρίζει αισχρά δίχως προηγούμενο.