Η Παραλία (29/1): «Αυτή είναι η μητέρα μου, η...» - Η αποκάλυψη του Χάρι σοκάρει!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (29/1): «Αυτή είναι η μητέρα μου, η...» - Η αποκάλυψη του Χάρι σοκάρει!

Στο σημερινό 29/1 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία, η κλοπή ενός ποδηλάτου φέρνει αναστάτωση στο κοινόβιο των χίπηδων, καθώς ο Στιβ βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να καταδώσει στην αστυνομία τον κλέφτη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 81

«Φοβάμαι ότι αν μιλήσω θα στρέψω όλα τα φώτα και πάλι στην κοινότητά μας και θα ξυπνήσουν τα αρνητικά συναισθήματα των κατοίκων του χωριού ενάντια στους χίπηδες», λέει στους φίλους του. Το σκεπτικό του είναι να προστατεύσει το κοινόβιο και να μην μπει στο στόχαστρο τώρα που έχουν ομαλοποιηθεί οι σχέσεις.

Παράλληλα, η Κερασία αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της μετά τον χωρισμό της με τον Γράντο και απολαμβάνει τη ζωή της ως ελεύθερη γυναίκα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή του χωρισμού, ο παπα-Νικόλας θα συμπαρασταθεί με όλη του την ψυχή στην κόρη του, καθώς νιώθει υπεύθυνος που δεν την προστάτευσε όλα αυτά τα χρόνια. «Χαίρομαι για σένα κόρη μου που τα πας τόσο καλά. Ισως φταίω κι εγώ που τόσο καιρό δεν σε βοήθησα», είναι τα λόγια του, ενώ παράλληλα κουβαλά ακόμα το βάρος της εξομολόγησης του Γράντου. Δεν ξέρει αν κάνει καλά που δεν έχει μιλήσει για όσα ξέρει, αλλά δεν θα παράβαινε ποτέ το ιερό μυστήριο της εξομολόγησης.

Ταυτόχρονα, ο Διονύσης μαθαίνει για τον χωρισμό του Γράντου με την Κερασία και προσπαθεί να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός. Παράλληλα, σε μια κουβέντα με τον παπα-Νικόλα επανέρχονται οι ανησυχίες σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά του Γράντου.

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Η πρωταγωνίστρια μιλάει για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 82

Η μοίρα συνεχίζει να παίζει περίεργα παιχνίδια στον Χάρι που συνεχίζει να ψάχνει για το τι είχε συμβεί στη μητέρα του και αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα. Ωστόσο, καθώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια, το παρελθόν του παρουσιάζεται ακόμα πιο περίπλοκο απ’ ό,τι φανταζόταν. Η Ελένη πάλι αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Λοΐζο για τον παράνομο δεσμό που διατηρεί και έρχονται σε ρήξη. «Δεν το πιστεύω όλο αυτό που συμβαίνει. Τόσα χρόνια χαμένα. Ολα ήταν ένα ψέμα, ένα μεγάλο ψέμα κι εσύ ο μεγαλύτερος υποκριτής», λέει η γυναίκα. Το κοινό τους μέλλον μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ, καθώς αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με σύνεση. Την ίδια περίοδο, ο Δημητρός επηρεασμένος από την εγκυμοσύνη της Υπατίας, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει μια γυναίκα προκειμένου να γίνει πατέρας και να απολαμβάνει τη ζωή μαζί με το παιδί του, όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι άνθρωποι γύρω του.