Το Ναυάγιο (30/1): «Τον σκότωσες! Πίσω!», «Στέλλα!» - Ένας πυροβολισμός "παγώνει" το αίμα όλων

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (30/1): «Τον σκότωσες! Πίσω!», «Στέλλα!» - Ένας πυροβολισμός

Οι σημερινές 30/1 εξελίξεις στην νέα σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, είναι καταιγιστικές, αφού ένας πυροβολισμός από τα χέρια της Στέλλας, πρόκειται να φέρει μεγάλες ανατροπές και.. αναταραχές.

Οι σημερινές 30/1 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 53

Ένας φάκελος από τα Κύθηρα θα αναστατώσει το σπίτι του Ιπποκράτη. Μέσα σε αυτόν θα βρεθεί μια επιστολή από τη Γαλλία και τον διαγωνισμό αρωμάτων που είχε λάβει μέρος η Ειρήνη με τον Απόστολο, με την οποία θα εξηγούν πως περιμένουν ακόμα τους δημιουργούς του περίφημου αρώματος που είχε λάβει το πρώτο βραβείο. Η κοπέλα αρχίζει να κάνει ξανά όνειρα για τη Γαλλία, ενώ ο Ιπποκράτης νιώθει ότι θα τη χάσει.

Ο Γιώργης και ο Βασίλης έντρομοι συνειδητοποιούν το σχέδιο της Στέλλας για τον ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και προσπαθούν να την προλάβουν. Στο μεταξύ, η Λίνα κάνει μια τελευταία προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Μάκη. «Καλύτερα να γυρίσετε στον αρραβωνιαστικό σας, δεσποινίς Γιαννακάκη», θα της πει όταν τη δει ξανά έξω από το σπίτι του και εκείνη θα μπει στη διαδικασία να του εξηγήσει ξανά: «Δεν είχα ποτέ σχέση μαζί του. Ολα ήταν σχέδιο του πατέρα μου που ήθελε να με παντρέψει. Ο Στέφανος έχει σχέση με άλλη κοπέλα αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Γιατί δεν με πιστεύεις; Αφού ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω». Τελικά θα της δώσει ραντεβού λίγη ώρα αργότερα και η καρδιά της Λίνας θα αρχίσει να χτυπάει ξανά.

Ο Δημήτρης πηγαίνει ακάλεστος στο σπίτι της Μαρίας με στόχο να ακουστούν όλες οι αλήθειες του παρελθόντος, όμως εκείνη και πάλι προσπαθεί να ξεφύγει από τις ερωτήσεις του. Ο Γιώργης μαθαίνει, συντετριμμένος, ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη και συνειδητοποιεί πως έπεσε σε παγίδα. Παράλληλα, η Στέλλα έχει επιτέλους απέναντί της τον Μάριο. Τον σημαδεύει με το όπλο αποφασισμένη για όλα, καθώς αυτός την ικετεύει να τον λυπηθεί και ο Βασίλης είναι έξω από την πόρτα της φωνάζοντάς της να του ανοίξει για να προλάβει το κακό που εκείνη έχει στο μυαλό της.

Δείτε επίσης: Οι τύψεις δεν τον αφήσουν να ζήσει - Αυτοκτονεί μετά την τραγωδία στο Φοίνιξ