Η Παραλία (30/1): «Δεν το πιστεύω όλο αυτό που συμβαίνει! Τόσα χρόνια χαμένα» - Μαθαίνει για τον παράνομο δεσμό του και τσακώνονται άγρια

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Παραλία (30/1): «Δεν το πιστεύω όλο αυτό που συμβαίνει! Τόσα χρόνια χαμένα» - Μαθαίνει για τον παράνομο δεσμό του και τσακώνονται άγρια

Το βράδυ της Τρίτης 30/1 στην ΕΡΤ παίζει Η Παραλία και στο αποψινό επεισόδιο τα πράγματα θα μπλεχτούν περισσότερο, καθώς αποκαλύπτεται ένας παράνομος δεσμός, ο Χάρι ετοιμάζεται να γνωρίσει τον πατέρα του που δεν έχει ιδέα, μάλλον, για εκείνον, και ο Δημητρός ψάχνει γυναίκα.

Τι θα δούμε απόψε (30/1) στην Παραλία

Επεισόδιο 82

Η μοίρα συνεχίζει να παίζει περίεργα παιχνίδια στον Χάρι που συνεχίζει να ψάχνει για το τι είχε συμβεί στη μητέρα του και αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα. Ωστόσο, καθώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια, το παρελθόν του παρουσιάζεται ακόμα πιο περίπλοκο απ’ ό,τι φανταζόταν. Η Ελένη πάλι αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Λοΐζο για τον παράνομο δεσμό που διατηρεί και έρχονται σε ρήξη. «Δεν το πιστεύω όλο αυτό που συμβαίνει. Τόσα χρόνια χαμένα. Ολα ήταν ένα ψέμα, ένα μεγάλο ψέμα κι εσύ ο μεγαλύτερος υποκριτής», λέει η γυναίκα. Το κοινό τους μέλλον μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ, καθώς αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με σύνεση. Την ίδια περίοδο, ο Δημητρός επηρεασμένος από την εγκυμοσύνη της Υπατίας, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει μια γυναίκα προκειμένου να γίνει πατέρας και να απολαμβάνει τη ζωή μαζί με το παιδί του, όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι άνθρωποι γύρω του.

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Η πρωταγωνίστρια μιλάει πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης της – «Είναι κάτι το απερίγραπτο»

Επεισόδιο 83

Με την αναχώρηση του Καραχάλιου για δεύτερη φορά, ο εντοπισμός του δολοφόνου της Ρηνιώς βρίσκεται στα χέρια τού Αρβανιτάκη, ο οποίος έχει βάλει στόχο να εξιχνιάσει πάση θυσία την υπόθεση. Επειτα από την αναχώρηση του Καραχάλιου, ο Μαρκ εξακολουθεί να διεκδικεί τη Μαρία, αναζητώντας συνεχώς δικαιολογίες για να βρίσκεται κοντά της. Είτε βοηθώντας τον πατέρα της, προκειμένου να τον συμπαθήσει, είτε καλώντας τη να πιούνε ένα ποτό στο Mermaid, έχει βάλει στόχο να την ξανακερδίσει. Το θέμα είναι τι στάση θα κρατήσει εκείνη.