Ο Παράδεισος των κυριών (30/1): «Αυτός σκότωσε τη Νέλλυ...» - Ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (30/1): «Αυτός σκότωσε τη Νέλλυ...» - Ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και απόψε (30/1) στην αγαπημένη σειρά του Alpha, O Παράδεισος των Κυριών, με τον Αποστόλη να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη να αποδείξει την αθωότητά του (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 76

Ο Σίμος μαθαίνει ότι ο θάνατος της Νέλλυς δεν είναι δουλειά του Ρένου και η υπόθεση δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε. Στο αστυνομικό τμήμα εμφανίζεται η Ζωζώ, η κολλητή φίλη της Νέλλυς, και με την κατάθεσή της: «Μου είχε πει ότι θα πάει σε κάποιον Χρήστο», μπορεί να μη φώτισε άμεσα την υπόθεση, αλλά ίσως αρχίζει να απομακρύνει κάποιες σκιές.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τον Πάρη να αποδείξει την αθωότητά του. Ετσι μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου για να μαζέψει στοιχεία που να ενοχοποιούν τον Πολύζο και όντως βρίσκει το κολιέ της Νέλλυς. Αμέσως πηγαίνει στο σπίτι της Ολγας και της το δίνει: «Δώσε αυτό στον μπάτσο.

Το βρήκα στο σπίτι του Χρήστου. Αυτός σκότωσε τη Νέλλυ. Ο γιος μας είναι αθώος και πρέπει να το αποδείξω», της λέει. Παράλληλα η Αμαλία εκμυστηρεύεται στη Μιράντα: «Εχω μετανιώσει που σου αποκάλυψα την αλήθεια. Δεν έπρεπε να σου πω ότι είμαι η κόρη σου, όλα έγιναν άνω- κάτω, σου κατέστρεψα όλη σου τη ζωή», απολογείται.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Τι θα δούμε αύριο Τετάρτη 31/1

Ο Ντίνος δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Σίμο, να αγοράσουν το θέατρο «Ολύμπια» που είναι απέναντι από τον «Παράδεισο». Μάλιστα του φαίνεται ενδιαφέρουσα και τον βάζει σε σκέψεις... Την ίδια στιγμή στην αστυνομία, ο Δημοσθένης φέρνει τον Σωτήρη αντιμέτωπο με τις επιλογές του, δημιουργώντας του μεγάλο πρόβλημα στην υπηρεσία, καθώς τον κατηγορεί στους ανωτέρους του ότι δίνει πληροφορίες στους Βασιλείου.

Παράλληλα, ο Αποστόλης εξακολουθεί να προσπαθεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Πάρη στην υπόθεση του φόνου, εκείνος όμως δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση μαζί του. Η Γεωργία έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μετά την κουβέντα της με τον Χριστόφορο: «Αν δεν χωρίσεις από αυτόν τον βιαστή, θα αναγκαστώ να σου πάρω το παιδί», της έχει πει κι εκείνη παλεύει με όποιον τρόπο μπορεί για να βρει λύση…