Η γη της ελιάς (31/1): «Σήμερα έχουμε τον επίσημο αρραβώνα» - Σε σοκ όλοι με το νέο γάμο έκπληξη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (31/1): «Σήμερα έχουμε τον επίσημο αρραβώνα» - Σε σοκ όλοι με το νέο γάμο έκπληξη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 31/1 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Η γη της ελιάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Τι θα συμβεί με Ασπασία - Δημοσθένη, Χρήστο - Αριάδνη και Τάσο με Αρετή;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 87

Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη: «Σε συμβουλεύω να δεχτείς την πρότασή του και να προχωρήσουμε σε συμβιβασμό. Είναι το καλύτερο και για τους δύο», της προτείνει. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Μάλιστα ο Χρήστος αθετεί για μια ακόμη φορά τον λόγο του κι ενδίδει στον έρωτά του για την Αριάδνη. Στο μεταξύ η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος: Αφήνει πίσω της ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Ολα είναι έτοιμα και ο Τάσος με την Αρετή αρραβωνιάζονται επίσημα. Παρόντες στους αρραβώνες είναι η Βασιλική με τον Φίλιππο, η Ειρήνη και η Ασπασία. Ολοι είναι μέσα στην τρελή χαρά, εκτός από τη Βασιλική, η οποία εξακολουθεί να μη βλέπει τον Τάσο με καλό μάτι. Την ίδια στιγμή ο Κουράκος ανησυχεί για την επιχείρηση στην οποία συμμετέχει η Δήμητρα, αλλά εκείνη δεν του δίνει παραπάνω πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Μαθαίνει για την αντροχωρίστρα που έχει μπει ανάμεσα τους και τον διατάζει «Χώρισε την»

Δείτε επίσης το επεισόδιο 88

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και ο Τζον φτάνουν στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, κι εκείνη ενθουσιάζεται με το νέο φλερτ της κόρης της. Μάλιστα η Μαρία γνωρίζεται καλύτερα με τον Τζον και τον γοητεύει με την προσωπικότητά της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισμό της μάνας της, που λέει: «Τώρα μάλιστα! Επιτέλους, η κόρη μου βρήκε τον κατάλληλο». Την ίδια στιγμή η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της, ενώ πίσω από την πλάτη της ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του.

Παράλληλα ο Στάθης κάνει μια κουβέντα με την Ιουλία: «Θέλω να μου ξεκαθαρίσεις αν σκοπεύεις να εγκατασταθείς στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού», τη ρωτάει, μια προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο: «Αυτό που θέλω είναι να μείνεις στην Αθήνα όσο χρειαστεί και μόλις γεννήσεις με το καλό να γυρίσεις πίσω με τον γιο μας», της λέει. Την ίδια ώρα ο Χρήστος ανοίγεται στην Αριάδνη και παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της, ενώ η Αρετή και η Χάιδω καβγαδίζουν και αρχίζουν τις κατάρες, ξεσηκώνοντας με τις φωνές τους όλο τον τόπο.