Το Ναυάγιο (31/1): «Θα πούμε ότι το έκανα εγώ» - Τον σκοτώνει και σέρνουν το πτώμα του στο σπίτι για να το κρύψουν

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (31/1): «Θα πούμε ότι το έκανα εγώ» - Τον σκοτώνει και σέρνουν το πτώμα του στο σπίτι για να το κρύψουν

Στο σημερινό 31/1 επεισόδιο της σειράς Το Ναυάγιο, η Ειρήνη αρχίζει να κάνει σχέδια για τα αρώματα και το νέο της εργαστήριο, ενώ ο Ιπποκράτης κάνει τα δικά του μυστηριώδη σχέδια που δεν θα της επιτρέψουν να κάνει βήμα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 54

Ο Μάκης πηγαίνει στο ραντεβού με τη Λίνα αλλά όχι για τον λόγο που ήλπιζε εκείνη. Το πρώην ζευγάρι καταλήγει να τσακώνεται άσχημα και η Λίνα του δίνει την υπόσχεση να μη βρεθεί ποτέ ξανά στο διάβα του. Ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσα στη Στέλλα και στον Μάριο και προσπαθεί να τον σώσει από τη μανία της. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη, που κρύβει έναν ακόμα άσο στο μανίκι του. Η Χριστίνα βλέπει τη φωτογραφία του Ιπποκράτη στην εφημερίδα και αναγνωρίζει τον άντρα που είδε έξω από την αυλή. Η Λίνα εξαφανίζεται από προσώπου γης μετά τον καβγά της με τον Μάκη και όλοι ξεκινούν να την ψάχνουν.

Δείτε επίσης: Μιχαήλ Ταμπακάκης - Spoiler μεγατόνων για το Ναυάγιο: «Θα είναι σοκ! Ο Άγγελος θα μάθει ότι...»

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 55

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει και την Ειρήνη. Το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων εξαφανίζεται και αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα το όνειρό της. Ο Βασίλης βρίσκει τον Μάριο τραυματισμένο από τη σφαίρα της Στέλλας και αναλαμβάνει να κουκουλώσει την επίθεση. Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγηθεί στη Θοδώρα αλλά αυτή τον διώχνει οργισμένη, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη. «Δεν έχω σχέση με τη Λίνα. Ποτέ δεν είχα. Εκείνη ήθελε να πάει στην Αθήνα όπως και έκανε για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Δεν θέλω αυτό το γεγονός να χαλάσει την όμορφη σχέση μας», της λέει αλλά εκείνη τον κοιτάζει με δυσπιστία. Η Λίνα φεύγει επειγόντως από την Αθήνα και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη. Ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Αγγελο για το παρελθόν του και αφήνει υπόνοιες για τους γονείς του και τα αιτία του τραγικού θανάτου τους, που τον αναστατώνουν και τον γεμίζουν ερωτηματικά που ζητούν απάντηση.