O πρώτος από εμάς (31/1): Η Κάτια ζητάει χρόνο για να πάρει σημαντικές αποφάσεις

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
O πρώτος από εμάς (31/1): Η Κάτια ζητάει χρόνο για να πάρει σημαντικές αποφάσεις

Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές θα παρακολουθήσουμε απόψε (31/1), στην σειρά του ΑΝΤ1, O Πρώτος απο Εμάς, καθώς η απόφαση του Εβαν να φύγει από το προσκήνιο, γίνεται αφορμή για Αλκη και Κάτια να αναπτύξουν μία νέα πραγματικότητα στη σχέση τους.

Οι σημερινές (31/1) εξελίξεις της σειράς, Ο Πρώτος από Εμάς

Επεισόδιο 32

Η Κάτια ζητάει χρόνο από τους άντρες της ζωής της, στην προσπάθειά της να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Η μητέρα τής Eλενας στο μεταξύ προκαλεί πονοκέφαλο σε όλους και κυρίως στον Νικόλα, ενώ η Σοφία κάνει πιο καθαρές τις προθέσεις της σχετικά με τον Νώντα. Παράλληλα, οι σημαντικές αποφάσεις του Εβαν που αποφασίζει να φύγει από το προσκήνιο, δείχνουν να γίνονται ιδανική αφορμή για Αλκη και Κάτια, προς την ανάπτυξη μιας νέας πραγματικότητας στη σχέση τους.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Τι θα δούμε αύριο Πέμπτης 1/2

Επεισόδιο 33

Η Ελσα καλεί τον Μάριο στο σπίτι της και έρχονται αρκετά κοντά, με τον Αλκη να προσπαθεί να διαχειριστεί τα ερωτικά σκιρτήματα της κόρης του. Ο Φίλιππος πάλι θα φτάσει στα όριά του με την απρεπή συμπεριφορά του Κοσμά στη δουλειά. Στο μεταξύ ο Νικόλας στέκεται στο πλευρό της Ελενας, που είναι η μόνη του έγνοια τον τελευταίο καιρό. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Αλκης θα κάνει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, η οποία μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά τους και η Ελενα παίρνει τα αποτελέσματα της εξωσωματικής και όλοι περιμένουν να μάθουν αν τελικά είναι έγκυος.