Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Μένει έγκυος και κάνει κρυφά έκτρωση

Το ζευγάρι δεν θα έχει τη συνέχεια που όλοι θα ήθελαν τελικά...

Γη της ελιάς:  Σούπερ αποκλειστικό - Μένει έγκυος και κάνει κρυφά έκτρωση

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς! Η Δήμητρα με τον Κουράκο, παρότι έχουν μια απίστευτη ερωτική χημεία, όπως όλα δείχνουν τα αισθήματά τους, ειδικά της Δήμητρας, δεν είναι τόσο ισχυρά. Το ζευγάρι δεν θα έχει τη συνέχεια που όλοι θα ήθελαν κι αυτό γιατί τα εμπόδια που πρόκειται ν’ αντιμετωπίσουν, αλλά και οι στόχοι που έχουν, είναι πιο δυνατοί από τον έρωτά τους.

Όπως έχουμε δει πολλές φορές, η Δήμητρα έχει ξεκαθαρίσει στον Κουράκο ότι δεν βάζει τίποτε άλλο πιο πάνω από την καριέρα της. Οι στόχοι της είναι υψηλοί και αυτό του το έχει κάνει σαφές, ειδικά τον τελευταίο καιρό, αναλαμβάνοντας αυτή τη δύσκολη αποστολή που της ανέθεσαν. Η Δήμητρα δεν σκέφτηκε τίποτα πέρα από την καριέρα της και ρίσκαρε ακόμα και την ίδια της τη ζωή μπροστά στο καθήκον της σαν αστυνομικός.

Ο Κουράκος, από την άλλη, αισθάνεται ότι κάποιες φορές τον παραγκωνίζει, όμως το πάθος του για τη Δήμητρα είναι τόσο μεγάλο, που πάντα κάνει πίσω στις κόντρες τους.

Από την Μαρία Μεταξητινού στο περιοδικό Tv24

Ολα αυτά θα συνεχιστούν για πολύ καιρό, μέχρι που θα φτάσει το τέλος τους. Ενα τέλος επεισοδιακό, με τον Κουράκο να πληγώνεται για άλλη μια φορά και τη Δήμητρα, έστω με βαριά καρδιά, να παίρνει τον δρόμο που από την αρχή είχε επιλέξει.

Το περιοδικό Tv24 αποκλειστικά έχει όλη την εξέλιξη της ρήξης και του οριστικού τέλος αυτής της σχέσης. Η αρχή λοιπόν του τέλους θα σημάνει όταν η Δήμητρα καταλάβει ότι είναι έγκυος. Η αστυνόμος έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και φυσικά δεν αναφέρει τίποτα στον Κουράκο. Ο,τι κάνει το κάνει πίσω από την πλάτη του. Έτσι αποφασίζει να σιγουρευτεί ότι είναι αυτό που φοβάται. Και όντως κάνει εξέταση και βλέπει ότι περιμένει παιδί. Ωστόσο η Δήμητρα δεν έχει κανένα δίλημμα.

Αυτό το παιδί δεν θέλει να το κρατήσει και έτσι αποφασίζει να μην το πει καν στον Κουράκο. Ωστόσο θα πρέπει να βρει κάποια δικαιολογία για να κάνει έκτρωση και τη βρίσκει: «Θα πρέπει να πάω για δύο ημέρες στην Αθήνα. Παντρεύεται μια φίλη μου και με κάλεσε να πάω στο μπάτσελορ που ετοιμάζει», του λέει και ο Κουράκος φυσικά δεν φέρνει καμία αντίρρηση, δεν θα μπορούσε άλλωστε...

Η Δήμητρα φεύγει και πηγαίνει στην Αθήνα όπου έχει δρομολογήσει να κάνει έκτρωση κρυφά απ’ όλους. Αφού κάνει την επέμβαση, γυρίζει πίσω στη Μάνη και αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στον Κουράκο: «Θέλω να μιλήσουμε, έχω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό», αρχίζει να λέει.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: «Ρε άντε στο διάολο» - Η Ειρήνη μαθαίνει πως είναι αδερφή του Φίλιππου!

Γη της ελιάς: Η αποκάλυψη που διαλύει τον Κουράκο

Ο Κουράκος από την Γη της ελιάς

Η Δήμητρα που θέλει να είναι ξεκάθαρη μαζί του, αποφασίζει να του πει την αλήθεια: «Δεν πήγα στην Αθήνα για τον γάμο της φίλης μου. Δεν μου αρέσει να σου λέω ψέματα και τώρα πια μπορώ να σου πω την αλήθεια. Ημουν έγκυος και έκανα έκτρωση», είναι τα λόγια της.

Ο Γιώργης μένει άφωνος, δεν πιστεύει αυτά που ακούει: «Τι είπες; Αποκλείεται, μου κάνεις πλάκα», της απαντάει και ταυτόχρονα τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας. «Οχι, δεν σου κάνω πλάκα. Εκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Αν σου το έλεγα πριν, θα προσπαθούσες να με εμποδίσεις και δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ», παραδέχεται και ο Κουράκος συνέρχεται από το πρώτο σοκ και τη ρωτάει: «Δεν έπρεπε να μου το είχες πει; Δεν είχα δικαίωμα να μάθω;», αρχίζει να αγριεύει, αλλά η Δήμητρα γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη και για μια ακόμα φορά τού τονίζει: «Θέλω να είμαι ελεύθερη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δουλειά μου και η καριέρα μου. Σου το είχα πει από την πρώτη στιγμή. Ενα παιδί θα μου έβαζε εμπόδια στο να κάνω αυτό που θέλω και δεν είναι η προτεραιότητά μου», του ξεκαθαρίζει.

Ο Κουράκος καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ με τη Δήμητρα όπως θα ήθελε. Να κάνουν οικογένεια και παιδιά και καταρρακώνεται γιατί τη θέλει και ξέρει ότι κάποια στιγμή θα τη χάσει. Κι όπως θα δούμε, αυτή η στιγμή θα έρθει, καθώς η Δήμητρα θα δεχτεί από την υπηρεσία της μια πρόταση να φύγει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και φυσικά θα τη δεχτεί, δίνοντας το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κουράκο και αποχαιρετώντας για πάντα τη «γη της ελιάς»!

H Αρετή στο αυτόφωρο!

Η Αρετή καταρρακώνεται με τον χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της, ενώ η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ωστόσο, δεν περνάει το πρώτο σοκ και η γυναίκα δέχεται ένα ακόμα χτύπημα, την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και τη στήριξη του Στάθη. Αυτός που πληρώνει τη νύφη είναι και πάλι ο Πότης, ο οποίος διαδίδει τα νέα παντού. Λίγο αργότερα η Αρετή μαθαίνει και άλλα δυσάρεστα από τον Πότη: «Α! Δεν τα έμαθες; Η γυναίκα του φούρναρη γύρισε πίσω. Τι να κάνει η γυναίκα; Γονατιστός ο κυρ Τάσος την παρακαλούσε», της λέει και η Αρετή από τη μεγάλη της ταραχή λιποθυμά μέσα στο καφενείο.

Λίγο αργότερα και μόλις συνέρχεται από τη νέα κεραμίδα, η Χρυσούλα την πικάρει επίτηδες λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία. Ετσι η Αρετή ξεκινάει μια εκστρατεία γεμάτη από κατάρες και απίστευτα νεύρα, που καταλήγει σε επίθεση με ωμά αυγά στον φούρνο του Τάσου. Ο χαμός που κάνει είναι μεγάλος και καλούν την αστυνομία. Το αποτέλεσμα είναι να καταλήξει στο αυτόφωρο για βανδαλισμό και ο Λυκούργος να τρέχει και να μη φτάνει για τη γλιτώσει από τα χειρότερα.

Ο Στάθης ανακαλύπτει το μυστικό της Αριάδνης

Ο Στάθης από την Γη της ελιάς

Ο Στάθης βοηθάει την Ιουλία με τη μετακόμιση στην Κηφισιά κι εκεί γνωρίζει τη γυναίκα που θα μείνει μαζί της. Την ίδια ώρα η Αριάδνη εκμεταλλεύεται την απουσία του και καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της. Στο μεταξύ, όταν επιστρέφει ο Στάθης βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι του και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Στάθης υποψιάζεται πως τα κλειδιά που βρήκε στον καναπέ του ανήκουν στον Χρήστο, αλλά η Αριάδνη το αρνείται. Λίγο αργότερα όμως και από σπόντα, ο Στάθης θα μάθει την αλήθεια…