Σασμός: Τον ξεθάβουν και το πτώμα του μαρτυρά την αλήθεια

Τα οστά του εκλιπόντος "μιλούν"

Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού! Ο Χρήστος Γιακωβάκης είναι αποφασισμένος να κλείσει όλες τις υποθέσεις που τόσα χρόνια παρέμεναν ανεξιχνίαστες στην Ανω Ποριά. Μια από αυτές είναι και η δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη.

Από τη στιγμή που ο Χρήστος Γιακωβάκης έφτασε στην Κρήτη, έβαλε στο στόχαστρο όλες τις υποθέσεις που δεν έφερε εις πέρας ο Αντώνης Φραγκιαδάκης κατά τη θητεία του. Μάλιστα, όπως είδαμε, του επιτέθηκε και προσωπικά λέγοντάς του ότι στο εξής πρέπει να σταματήσει να φέρεται συναισθηματικά και κάθε ένοχος να οδηγηθεί εκεί που του αξίζει. Ο διοικητής της Ανω Ποριάς τού υποσχέθηκε να ανοίξει ξανά κάθε φάκελο και πρώτος στη λίστα του ήταν αυτός του Στεφανή Σταματάκη.

Ο Αντώνης από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

«Είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί τρία χρόνια μετά ο δολοφόνος του, Αντώνη;» τον είχε ρωτήσει και ο Αντώνης του είχε πει πως ο δολοφόνος του είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης. «Στον οποίο και φορτώσατε τον φόνο μετά τον θάνατο του», θα απαντήσει ο Χρήστος και θα του τονίσει στη συνέχεια πως όλα είναι εικασίες. Οι δυο τους αποφάσισαν, όπως είδαμε, να ανοίξουν τον φάκελο του Στεφανή, όμως ο Χρήστος έπειτα από την ανάκριση της Νάντιας, θα πάρει μια ακόμα σημαντική απόφαση.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Δείτε επίσης: Σασμός: Ο Αστέρης χαροπαλεύει - Οι γιατροί του ανακοινώνουν πως θα πεθάνει

«Είμαι κόρη του Στεφανή», θα του πει η κοπέλα μεταξύ άλλων και θα συνεχίσει: «Δεν έχω ωστόσο τρόπο να το εξακριβώσω. Οταν το έμαθα δεν υπήρχε εν ζωή συγγενής πρώτου βαθμού για να κάνω τεστ μαζί του», θα πει στον εισαγγελέα και εκείνος θα της εξηγήσει: «Αν θέλετε να σιγουρευτείτε, μπορείτε να κάνετε τεστ με δείγμα από τα οστά του εκλιπόντος. Μπορώ να δώσω εγώ εντολή για εκταφή», είναι τα λόγια του.

Σασμός: Ξεκινάει η διαδικασία της εκταφής

Ο Χρήστος από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Η Βασιλική μαθαίνει από τον Μαθιό πως ο Χρήστος Γιακωβάκης έδωσε εντολή για την εκταφή του Στεφανή και ταράζεται, όπως και η Καλλιόπη. Και αυτό γιατί φοβούνται πως ίσως ο Χρήστος διατάξει να γίνουν νέες έρευνες και καταλήξει και επίσημα στο συμπέρασμα πως δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός Σταματάκης. Ωστόσο η Νάντια θέλει διακαώς να μάθει ότι ανήκει σε κάποια οικογένεια και χαίρεται με την εξέλιξη των πραγμάτων.

Και ενώ ο Χρήστος έχει δώσει εντολή για την εκταφή του Στεφανή, σύσσωμη η Ανω Ποριά θα περάσει από το γραφείο του για ανάκριση, με ερωτήσεις που αφορούν κυρίως τον Μαθιό. Αυτό που δεν θα περιμένει ο δικαστικός είναι πως η Καλλιόπη θα αυτοπροσκαλεστεί στο γραφείο του και ούτε λίγο ούτε πολύ θα του επιτεθεί για την εμμονή του απέναντι στην οικογένειά της.

Δείτε επίσης: Σασμός: Αποχώρησε και το ανακοίνωσε η Τζομπανάκη - «Εξαιρετική συνεργασία!»

«Εμένα τα κοπέλια μου δεν είναι εγκληματίες. Μυρμήγκι δεν έχουν πειράξει στη ζωή τους. Τι προσπαθείς λοιπόν να κάνεις; Να βγάλεις τον Μαθιό μου φονιά; Μία φορά θα στο πω και βάλε το καλά στην κεφαλή σου. Κανείς μας δεν είναι δολοφόνος. Ηκουσες;». Εκείνος θα της θυμίσει ότι ο άντρας της σκότωσε τον Μάρκο, ο Αστέρης τον Πετρή και εκείνη μαχαίρωσε τον Αγγελο. Η «καπετάνισσα» θα αντικρούσει τις κατηγορίες του και όταν της κάνει την ερώτηση ποιος σκότωσε τον Στεφανή, εκείνη θα του πει: «Ο Φαρμάκης, βέβαια!». Τότε ο Χρήστος θα της τονίσει: «Πολύ σας βολεύει αυτό, κυρία Σταματάκη, ε;». Η Καλλιόπη θα τον κοιτάξει με φονικό βλέμμα...