Famagusta: Η Σοφία μαθαίνει ότι η νεκρή μάνα του Μάικλ ζει!

Το μεγάλο μυστικό της κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα...

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Famagusta: Η Σοφία μαθαίνει ότι η νεκρή μάνα του Μάικλ ζει!

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της Famagusta τις επόμενες εβδομάδες. Το σήριαλ του Mega που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών, Αντρέα Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου και που καθηλώνει τους τηλεθεατές κάθε Κυριακή στις 9.00, θα συνεχίσει να παρατείνει την αγωνία του κοινού ακόμα περισσότερο, με απρόσμενα περιστατικά και ανατροπές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr τις επόμενες εβδομάδες, η Σοφία Κούρτη (Αιμιλία Υψηλάντη) διαλύεται από την αγωνία και πανικοβάλλεται, όταν μαθαίνει ότι η μάνα του Μάικλ ζει! Στη συνέχεια η ίδια θα ξεκινήσει έναν μεγάλο αγώνα με την αδερφή της Μαίρης Ελευθεριάδη (Σοφία Καλλή), όταν θα αναγνωρίσουν από μια φωτογραφία την Χριστίνα σε νεαρή ηλικία (Κοραλία Καράντη) και θα καταλάβουν ότι τελικά η κοπέλα που της πήραν το μωρό δεν πέθανε, αλλά ζει. Οι δυο γυναίκες θα προσπαθούν στην συνέχεια, με κάθε τρόπο να μην μάθει ποτέ την αλήθεια ο Μάικλ και θα κάνουν τα πάντα για αυτό.

Δείτε επίσης: Αιμιλία Υψηλάντη - Κοραλία Καράντη: Οι πρωταγωνίστριες του Famagusta ήταν ερωτευμένες με τον ίδιο άντρα! Αυτός είναι...

Famagusta: Το μεγάλο μυστικό της Σοφίας κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα

Η Κοραλία Καράντη από το Famagusta

Η Μαίρη Ελευθεριάδη γνωρίζοντας την μεγάλη λαχτάρα της αδερφής να αποκτήσει ένα παιδί, σώζει και της πηγαίνει το μωρό που βλέπει να κλαίει στην αγκαλιά της μάνας του μετά την Τουρκική εισβολή και που θεωρεί ότι είναι νεκρή. Ουσιαστικά η μικρή αδερφή της Σοφίας, είναι εκείνη που έχει συμβάλλει καθοριστικά στη μοίρα των δυο γυναικών, τόσο της αδερφής της όσο και της Χριστίνας, της βιολογικής μητέρας του 50χρονου δημοσιογράφου, ενώ στο μεταξύ έχει κάνει αμέτρητες προσπάθειες και στο παρελθόν προκειμένου ο Μάικλ (Χρήστος Λούλης) να μην μάθει ποτέ ότι είναι υιοθετημένος.

Ο Μάικλ Κούρτης δημοσιογράφος στο επάγγελμα, που αποφασίζει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, δεν περιμένει μέσα από τις ιστορικές μαρτυρίες της έρευνάς του, ότι θα έρθει αντιμέτωπος με την δική του προσωπική ιστορία και θα ξετυλίξει το δικό του κουβάρι...Και ενώ θα έρθει σε επαφή με την πραγματική του οικογένεια, η αλήθεια θα τον πονέσει βαθιά...