Η γη της ελιάς (2/2): «Ανησυχείς μην ξεμείνεις και έχεις καβάτζες;» - Το παίζει σε διπλό ταμπλό;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (2/2): «Ανησυχείς μην ξεμείνεις και έχεις καβάτζες;» - Το παίζει σε διπλό ταμπλό;

Στο σημερινό 2/2 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, δυο σκηνές θα απασχολήσουν πολύ. Στην μια ο Χρήστος κάνει σκηνές ζήλιας στην Αριάδνη για τον Ορέστη, ενώ στην δεύτερη ο Δημοσθένης θα ανησυχήσει για το αγέννητο παιδί του.

Οι σημερινές 2/2 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 89

Ο Τζον δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από την Αμερική, ότι η κόρη του δεν είναι καλά και έτσι αναγκάζεται να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη, με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράσταση και όχι μόνο... Φυσικά, η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει, αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει: «Εσύ θα κάτσεις εδώ», της δηλώνει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσά τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη. Παράλληλα ο Στάθης ζητάει τη συμβολή της Χάιδως στην προσπάθεια να μονιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη, ενώ η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας, αλλά όλα δείχνουν πως το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσει.

Δείτε επίσης: Μαθαίνει για την αντροχωρίστρα που έχει μπει ανάμεσα τους και τον διατάζει «Χώρισε την»

Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου: «Είχε δίκιο η Αθηνά, έπρεπε να τον βάλω να υπογράψει», λέει και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Την ίδια στιγμή η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές της συνήθειες. Αρχίζει ξανά να παρεμβαίνει και ξεπερνά τα όρια, εκνευρίζοντας τον Μάνο. Παράλληλα ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως: «Δεν μου λες, μήπως ο Χρήστος είναι το αγόρι που έχεις ερωτευτεί;», με την Αριάδνη να τον κοιτάζει ένοχα.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία, ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν και αρχίζει να έχει και πάλι ελπίδες. Ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις και για τη Θεοδώρα και ο Φίλιππος εκνευρίζεται: «Ρε, δεν πας καλά. Αφού είσαι με την Ειρήνη. Πάλι τα ίδια;», τον ρωτάει και ο Παρασκευάς παραξενεύεται: «Τι σε νοιάζει; Εσύ τι ζόρι τραβάς;», του λέει και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει την αλήθεια: «Ναι ρε, τραβάω ζόρι γιατί η Ειρήνη είναι αδελφή μου», του αποκαλύπτει.